Επιστροφή στη δράση με επιβλητικό διπλό | Bournemouth 0-4 Liverpool: Match Review

Μετά από 20 μέρες, η Liverpool επέστρεψε στην Premier League επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Bournemouth στο Vitality Stadium, με τους Jota-Nunez να σκοράρουν δις και τους Reds να διατηρούνται στην κορυφή της Premier League και το +5 από τη Manchester City (με ματς περισσότερο).

Επόμενο ματς για τους Reds την Τετάρτη 24/1 (22:00) με τη Fulham στο Craven Cottage για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Carabao Cup.

Έτσι επιστρέφεις στη δράση μετά από 20 μέρες.

Μετά το 4-2 με τη Newcastle την Πρωτοχρονιά (και δύο νίκες σε FA Cup και Carabao Cup), η Liverpool επέστρεψε σε ρυθμούς Premier League και το έκανε με επιβλητικό τρόπο, περνώντας νικηφόρα με το εμφατικό 4-0 από την έδρα της Bournemouth, με πρωταγωνιστές τους Jota-Nunez που πέτυχαν από δύο γκολ.

Μετά από 21 αγωνιστικές, η Liverpool παρέμεινε μόνη στην κορυφή με 48 βαθμούς και βρίσκεται στο +5 από Manchester City (2η, 43 β.), Arsenal (3η, 43 β.) και Aston Villa (4η, 43 β.) – με τους Citizens να έχουν ματς λιγότερο.

Η απουσία του Salah (λόγω του Copa Africa) ήταν αισθητή στο πρώτο μέρος για τους Reds, οι οποίοι κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα, χωρίς όμως να μπορέσουν να γίνουν απειλητικοί.

Η ομάδα του Klopp… ξεμπούκωσε στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου. Στο 49ο λεπτό Jones και Jota έκρυψαν την μπάλα και ο Nunez με υπέροχο τελείωμα έκανε το 0-1.

Αυτό ήταν το 100ό γκολ στην καριέρα του Ουρουγουανού με συλλόγους και Εθνική.

Η Liverpool έχτισε πάνω στο μομέντουμ της, η είσοδος των Gravenberch-Gakpo έδωσε έξτρα ώθηση μεσοεπιθετικά και στο 70ό λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Gakpo βρήκε τον Jota και ο Πορτογάλος έκανε το 0-2 και εννιά λεπτά αργότερα με διπλή προσπάθεια σημείωσε το 0-3.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Nunez στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 που κρατάει σε απόσταση 5 βαθμών τη Liverpool από τους αντιπάλους της.


Οι συνθέσεις

Bournemouth: Neto; Aarons, Zabarnyi, Mepham, Hill; Christie, Cook; Sinisterra, Kluivert, Tavernier; Solanke

Liverpool: Alisson; Bradley (Beck 83′), Konate, Van Dijk, Gomez; Mac Allister, Elliott (Gravenberch 64′), Jones (Clark 83′); Diaz (Gakpo 64′), Nunez, Jota (Gordon 90+4′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *