Ανατροπή εξπρές και φουλ για τελικό | Liverpool 2-1 Fulham: Match Review

Η Liverpool βρέθηκε να χάνει από νωρίς στο Anfield από τη Fulham, αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς με δύο γκολ σε τρία λεπτά, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 και μαζί το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Carabao Cup.

Επόμενο ματς για τους Reds την Κυριακή 21/1 (18:30) με τη Bournemouth στο Vitality Stadium για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Μετά από εκείνο το αλησμόνητο 4-3 στο πρωτάθλημα πριν έναν μήνα, η Fulham έβαλε ξανά δύσκολα στη Liverpool, αυτή τη φορά στο Carabao Cup, με τους Reds να μένουν πάλι πίσω στο σκορ αλλά να κάνουν ξανά ανατροπή με δύο γκολ σε τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (Jones, Gakpo), επικρατώντας με 2-1 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης ενόψει της ρεβάνς στο Craven Cottage (24/1).

Οι Reds σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και όχι μόνο δεν σκόραραν, αλλά δέχτηκαν γκολ στο 19ο λεπτό. Μετά από κακή απομάκρυνση του van Dijk, η άμυνα αδράνησε και ο Willian νίκησε από κοντά τον Kelleher για το 0-1.

Η Liverpool αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Leno και λίγο έλειψε μάλιστα να δεχθεί και δεύτερο γκολ, όταν στο 63΄ο Decordova-Reid ξεχύθηκε στον κενό χώρο αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Kelleher.

Κι αφού το 0-2 δεν έγινε ποτέ, η Liverpool κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά στο 68o λεπτό ο Jones είδε το σουτ του να κοντράρει και να καταλήγει στο παραθυράκι του Leno (1-1), ενώ στο 71ο λεπτό ο Gakpo βρέθηκε ολομόναχος στην περιοχή και εκτέλεσε μονοκόμματα για το 2-1 από γύρισμα του Nunez.

Οι Reds ανέβασαν στροφές μετά και το δεύτερο γκολ, είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Nunez, αλλά το 2-1 έμεινε ως το τέλος, δίνοντας στην ομάδα του Klopp τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Kelleher; Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez; Mac Allister, Gravenberch (Gakpo 56′), Jones; Elliott (Nunez 56′), Diaz, Jota

Fulham: Leno; Castagne, Adarabioyo, Diop, Robinson; Palhinha, Reed (Lukic 83′); Decordova-Reid, Pereira (Cairney 72′), Willian (Wilson 72′); Jimenez

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *