Άδειασαν ψυχικά | Everton 2-0 Liverpool: Match Review

Η Liverpool παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο τοπικό ντέρμπι με την Everton, γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Goodison Park και έμεινε στο -3 από την κορυφή 4 στροφές πριν το φινάλε της Premier League. Και με τη City να έχει δύο ματς λιγότερα, οι Reds φαίνεται πως χάνουν τον τίτλο μέσα από τα χέρια τους.

Επόμενο ματς για τους Reds το Σάββατο 27/4 (14:30) με τη West Ham στο Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool έχει μείνει από δυνάμεις το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα του Klopp έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό στο ντέρμπι με την Everton, ηττήθηκε με 2-0 στο Goodison Park και πλέον τα όνειρα τίτλου δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

Πλέον, οι Reds με την 4η ήττα τους στη σεζόν, παρέμειναν στη 2η θέση με 74 βαθμούς και στο -3 από την πρωτοπόρο Arsenal (77 β.), ενώ η Manchester City που ακολουθεί στην 3η θέση (73 β.) έχει δύο ματς λιγότερα.


Το πρόγραμμα της Liverpool μέχρι το τέλος της σεζόν

35η αγωνιστική: West Ham – Liverpool / Σάββατο 27 Απριλίου 14:30
36η αγωνιστική: Liverpool – Tottenham / Κυριακή 5 Μαΐου 18:30
37η αγωνιστική: Aston Villa – Liverpool / Δευτέρα 13 Μαΐου 22:00
38η αγωνιστική: Liverpool – Wolves / Κυριακή 19 Μαΐου 18:00

Η Liverpool είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό, με τον Salah να πλασάρει από κοντά αλλά ο Godfrey απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Η Everton πήρε μέτρα στο γήπεδο, απείλησε στο 17ο λεπτό με τον Calvert-Lewin και τελικά έκανε τη ζημιά στους Reds δέκα λεπτά αργότερα. Σε μια φάση διαρκείας στο 27ο λεπτό, η άμυνα της Liverpool αδράνησε, η μπάλα στρώθηκε στον Branthwaite κι αυτός από κοντά έκανε το 1-0.

Οι Reds ανέβασαν την απόδοσή τους χάνοντας για άλλο ένα ματς πολλές και μεγάλες ευκαιρίες με τους Diaz, Salah και Nunez να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Pickford. Η Everton έμενε όρθια και στο 58ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Calvert-Lewin να νικάει τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά να σημειώνει το 2-0.

Ο Klopp έβλεπε την ομάδα του να μην μπορεί να αντιδράσει, παρά μόνο στο 70ό λεπτό όπου ο Diaz σημάδεψε το δοκάρι, με την Everton να παίρνει σπουδαία νίκη και τους Reds να βλέπουν τον τίτλο να ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια τους 4 αγωνιστικές πριν το τέλος.


Οι συνθέσεις

Everton: Pickford; Godfrey, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko; Gueye, Garner; Harrison, Doucoure, McNeil; Calvert-Lewin

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 84′), Konate (Quansah 63′), Van Dijk, Robertson (Tsimikas 84′); Mac Allister, Szoboszlai (Endo 63′), Jones (Elliott 63′); Salah, Diaz, Nunez

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *