Ραντεβού στο Wembley για την πρώτη κούπα της σεζόν | Fulham 1-1 Liverpool: Match Review

Η Liverpool ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Craven Cottage με τη Fulham και με συνολικό σκορ 3-2 πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Carabao Cup στο Wembley, όπου θα αντιμετωπίσει την Chelsea στις 25 Φεβρουαρίου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Αγγλία.

Επόμενο ματς για τους Reds την Κυριακή (28/1, 16:30) με τη Norwich στο Anfield για τον 4ο Γύρο του FA Cup.

Ήρθε η ώρα για την πρώτη κούπα της σεζόν!

Η Liverpool στον επαναληπτικό ημιτελικό έμεινε στο 1-1 με τη Fulham στο Craven Cottage και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου ματς, προκρίθηκε στον τελικό του Carabao Cup με συνολικό σκορ 3-2 και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο Wembley απέναντι στην Chelsea την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Οι Λονδρέζοι απείλησαν πρώτοι στο 8ο λεπτό, με τον Palhinha να αστοχεί από καλή θέση και το πλήρωσαν λίγο αργότερα. Στο 11ο λεπτό ο Quansah βρήκε τον Diaz με μακρινή μπαλιά, ο Κολομβιανός έκανε ωραία κίνηση και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Leno για το 0-1.

Οι Reds πίεσαν και για δεύτερο γκολ, με τον Nunez να σημαδεύει το δοκάρι στο 28ο λεπτό και τον Diaz να σκοράρει στην επαναφορά αλλά το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Η Fulham στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασε στροφές και άγγιξε την ισοφάριση στο 53ο λεπτό, όταν ο Pereira έκανε το σουτ από τα πλάγια, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Elliott επιχείρησε να σκοράρει για τη Liverpool, αλλά ο Leno απέκρουσε σωτήρια.

Ο Nunez έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά το τρομερό σουτ που επιχείρησε στο 63ο λεπτό έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 77ο λεπτό με τον Diop να νικάει τον Kelleher από κοντά για το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά οι Λονδρέζοι αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ της Liverpool, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δεύτερο γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση και έτσι οι Reds πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στον τελικό.


Οι συνθέσεις

Fulham: Leno; Castagne, Adarabioyo, Diop, Robinson; Palhinha, Cairney; De Cordova-Reid, Pereira, Willian; Jimenez

Liverpool: Kelleher; Bradley, Quansah, Van Dijk, Gomez; Mac Allister (Jones 67′), Elliott, Gravenberch (Konate 84′); Diaz, Nunez (Jota 67′), Gakpo (Clark 84′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *