Ο σύνδεσμος Liverpool της Θεσσαλονίκης οργανώνει… αυθεντική Boxing Day!

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αλληλεγγύης προχωρά το Official Liverpool Supporters Club της Θεσσαλονίκης, διοργανώνοντας αυθεντική Boxing Day ενόψει των εορτών για καλό σκοπό.

Ο όρος Boxing Day δημιουργήθηκε από την βρετανική παράδοση να δίνουν οι εργοδότες στους εργαζομένους τους και ο λαός στους φτωχότερους και τους έχοντες ανάγκη κούτες με αγαθά την 26η Δεκεμβρίου, δηλαδή την επομένη των Χριστουγέννων.

Ωστόσο, στο μυαλό κάθε πδοοσφαιρόφιλου, η ημέρα τού θυμίζει την ομώνυμη αγωνιστική της Premier League, αφού κάθε χρόνο στις 26/12 οι αγγλικές ομάδες έχουν κανονικά επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος (συνήθως κόντρα σε κοντινούς αντιπάλους για να μην ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα οι φίλαθλοι), ως «δώρο» του ποδοσφαίρου προς το κοινό του.

Ο επίσημα αναγνωρισμένος σύνδεσμος φίλων Liverpool της Θεσσαλονίκης επιστρέφει φέτος στις ρίζες της παράδοσης και καλεί τον κόσμο να επισκεφτεί τον χώρο του (Βεροίας 4, Άνω Λαδάδικα), φέρνοντας αγαθά (τρόφιμα, είδη υγιεινής) και μικρά δωράκια, τα οποία θα συσκευαστούν σε κούτες ως πακέτα και θα παραδοθούν στην «Αρωγή Θεσσαλονίκης», μια ομάδα πολιτών που ενισχύει με τα απαραίτητα κάθε μήνα ορισμένες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του OLSC Thessaloniki Branch:

«Boxing Day, η… αυθεντική!

Η Boxing Day δεν είναι απλώς η αγωνιστική της Premier League που ακολουθεί την ημέρα των Χριστουγέννων και που μαζευόμαστε για μπίρες και τσιτσί σε εορταστικό κλίμα για να δούμε μπάλα. Η ημέρα αυτή «κουβαλά» ιστορική παράδοση με την αλληλεγγύη στο επίκεντρο.

Πιο συγκεκριμένα, στις 26 Δεκεμβρίου οι εργοδότες στη Βρετανία συνήθιζαν να δίνουν δώρα στους εργαζομένους τους, μοιράζοντες κούτες με αγαθά. Επιπλέον, μεγάλη μερίδα του βρετανικού λαού έδινε δώρα-αγαθά σε συμπολίτες που τα είχαν ανάγκη.

Το Official Liverpool Supporters Club της Θεσσαλονίκης επιστρέφει στις… ρίζες της Boxing Day και ετοιμάζει τις δικές του κούτες για τις οικογένειες που στηρίζει η «Αρωγή Θεσσαλονίκης»!

Συγκεντρώνουμε αγαθά (τρόφιμα, είδη υγιεινής) και μικρά παιδικά δωράκια σε κάθε αγωνιστική μέσα στις γιορτές, με αποκορύφωμα το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι (2 Ιανουαρίου), όταν και θα τα χωρίσουμε σε κούτες τις οποίες θα παραδώσουμε στην «Αρωγή».

Αναλυτικά οι ημερομηνίες (αγώνες) στις οποίες ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός και θα συγκεντρώνει αγαθά και μικρά δωράκια:
22/12, 21:45: Λίβερπουλ – Λέστερ (EFL Cup)
26/12, 14:30: Λίβερπουλ – Λιντς (PL)
28/12, 22:00: Λέστερ – Λίβερπουλ (PL)
02/01, 18:30: Τσέλσι – Λίβερπουλ (PL)

Βεροίας 4, Άνω Λαδάδικα

Σας περιμένουμε!»

🎁Boxing Day, η… αυθεντική!🎁

⚽️Η Boxing Day δεν είναι απλώς η αγωνιστική της Premier League που ακολουθεί την ημέρα…

Posted by OLSC Thessaloniki Branch on Tuesday, 21 December 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *