Τα σχολεία του Liverpool είχαν τη δική τους κλήρωση στο Anfield!

Η καθιερωμένη κλήρωση για τα σχολεία του Liverpool έλαβε χώρα την Τετάρτη (06/07) στο Anfield, ώστε οι μαθητές να μάθουν ποια εντός έδρας αναμέτρηση των Reds θα παρακολουθήσουν φέτος!

Το πρόγραμμα Red Neighbours, με το οποίο η Liverpool απευθύνεται όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική κοινωνία, έχει σαφώς ως στόχο και την επαφή του συλλόγου με τα ντόπια παιδιά, τους μαθητές των… περιοχών της, δηλαδή τους μαθητές των Δημοτικών και Δευτεροβάθμιων Σχολείων του Anfield και του Kirkby.

Κάθε χρόνο και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, η Liverpool διαθέτει δωρεάν στα τοπικά σχολεία εκ περιτροπής εισιτήρια, ώστε οι μικροί μαθητές να ζήσουν από κοντά και ανεμπόδιστα τη μαγεία του σταδίου, της ομάδας, των φιλάθλων και του ποδοσφαίρου. Συνολικά, από το 2017 που καθιερώθηκε για πρώτη φορά αυτή η πρωτοβουλία, ο σύλλογος έχει διαθέσει δωρεάν σε μαθητές περισσότερα από 5.500 εισιτήρια εντός έδρας αγώνων για την Premier League!

Έτσι και φέτος, την Τετάρτη (06/07), κάθε ένα από τα 28 σχολεία έστειλε στο Anfield έναν/μία αντιπρόσωπο του και τα παιδιά μπήκαν στη διαδικασία της κλήρωσης. Επιλέγοντας τρία μπαλάκια καθώς και ένα ντέρμπι της επιλογής τους, ανακάλυψαν σε ποιο εντός έδρας παιχνίδι θα προσκληθεί το σχολείο τους, μεταφέροντας μετά την είδηση στους/στις συμμαθητές/τριες τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *