Υποψήφιος για το «Freedom of the City of Liverpool» ο Jurgen Klopp!

Ο Γερμανός προπονητής της Liverpool, Jurgen Klopp, είναι υποψήφιος για να πιστωθεί την ύψιστη αστική τιμή της πόλης του Liverpool, ως αναγνώριση των κατορθωμάτων του με τους Reds από το 2015 και έπειτα!

Πρόκειται για μια «ουάου είδηση». Έτσι ακριβώς τη χαρακτήρισε ο ίδιος ο Klopp όταν κλήθηκε από το liverpoolfc.com να περιγράψει τα συναισθήματα του μπρος στην είδηση ότι προτάθηκε για την ύψιστη τιμή της πόλης του Liverpool, το «Freedom of the City of Liverpool»!

Επαναφέροντας τη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης, τη Liverpool, στον δρόμο των επιτυχίων και, κυρίως, επειδή περπάτησε αυτήν τη διαδρομή ενώνοντας τον κόσμο της ομάδας και μπολιάζοντας ελπίδα τις ψυχές των ντόπιων υποστηρικτών των Reds, ο Jurgen έχει κάθε λόγο να ελπίζει πως η πρόταση θα… εγκριθεί και έπειτα η ύψιστη αστική τιμή της πόλης θα τον συνοδεύει για όλη του τη ζωή, επισφραγίζοντας μια μοναδική σχέση προπονητή – πόλης στα χρονικά!

Η συζήτηση για την έγκριση της πρότασης – υποψηφιότητας του Γερμανού τεχνικού θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα σε Δημοτικό Συμβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *