Χλευαστικά συνθήματα για Hillsborough – Heysel και βανδαλισμοί στην Anfield Road από τους οπαδούς της City!

Η αναίσχυντη συμπεριφορά των οπαδών της Manchester City που ταξίδεψαν την Κυριακή (16/10) στο Anfield ανάγκασε τη Liverpool να τοποθετηθεί με επίσημη ανακοίνωση σχετικά.

Ντροπιαστικά, χλευαστικά και πρόστυχα συνθήματα για την τραγωδία του Hillsborough έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους στο Anfield, με πρωτοβουλία των οπαδών της Manchester City. Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Liverpool, οι φίλοι των «Πολιτών» βανδάλισαν την κερκίδα της Anfield Road End με γκραφίτι που είχαν σχετικό περιεχόμενο με τα άνωθεν συνθήματα.

Στην ανακοίνωση τους, οι «Κόκκινοι» επισημαίνουν την επίπτωση που προκαλούν τέτοιες συμπεριφορές στα άτομα και τις οικογένεις που σχετίζονται με τις «μαύρες» τραγωδίες στα γήπεδα, ενώ αναφέρουν επίσης ότι θα εργαστούν με τις αρμόδιες αρχές και τους ανθρώπου της Manchester City προς την κατεύθυνση της εξάλειψης τέτοιων συμπεριφορών.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Αισθανόμαστε βαθιά απογοήτευση στο άκουσμα πρόστυχων συνθημάτων αναφορικά με τραγωδίες σε ποδοσφαιρικά γήπεδα από την εξέδρα των φιλοξενούμενων στο σημερινό παιχνίδι στο Anfield. Επίσης, η περιοχή του τμήματος των φιλοξενούμενων οπαδών υπέστη βανδαλισμό με γκραφίτι σχετικής φύσεως.

Γνωρίζουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές έχουν επίπτωση στις οικογένειες, τους/τις επιζήσαντες/σες και όσους/ες σχετίζονται με τέτοιες καταστροφές.

Εργαζόμαστε με τις σχετικές αρχές και επίσης θα εργαστούμε και με την Manchester City με σκοπό να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να εξασφαλίσουμε ότι τέτοια συνθήματα θα εξαλειφθούν εντελώς από το ποδόσφαιρο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *