Μνημόσυνο Hillsborough για τελευταία φορά στο Anfield φέτος τον Απρίλιο

Τέλος στα μνημόσυνα για τα θύματα του Hillsborough στο Anfield από την επόμενη χρονιά.

Μια τελευταία φορά, φέτος τον Απρίλιο, θα διεξαχθεί το μνημόσυνο για τα θύματα του Hillsborough στο Anfield, μετά από απόφαση της Επιτροπής Υποστήριξης των Οικογενειών των θυμάτων του Hillsborough.

Κάθε χρόνο, στις 15 Απριλίου, και για 30 χρόνια τώρα, μετά την τραγωδία του Hillsborough, το Anfield γινόταν το σημείο διεξαγωγής του μνημοσύνου, όπου οικογένειες, φίλοι, στελέχη της ομάδας και ντόπιοι κάτοικοι συγκέντρωναν τις προσευχές τους.

Φέτος, στις 15 Απριλίου 2020, το σχετικό μνημόσυνο θα διεξαχθεί για τελευταία φορά στο γήπεδο της ομάδας, όπως αποφάσισαν οι οικογένειες.

«Προχωρώντας, οι οικογένειες των 96 θα συνεχίσουμε να θυμόμαστε τους αγαπημένους μας κάθε μέρα και με τον δικό μας τρόπο κάθε χρόνο», δήλωσε στο liverpoolfc.com η επικεφαλής της Επιτροπής Υποστήριξης των Οικογενειών των θυμάτων του Hillsborough, Margaret Aspinall.

Το μνημόσυνο θα ξεκινήσει στις 14:45 τοπική ώρα, στις 15:06 θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, κατ’ αντιστοιχία με το λεπτό (6ο) στο οποίο διεκόπη ο «μαύρος» ημιτελικός εξαιτίας της τραγωδίας που λάμβανε χώρα στις κερκίδες, και θα ολοκληρωθεί στις 15:15, με την ανάκρουση του «You ‘ll Never Walk Alone».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *