Αναμενόμενη αντίδραση και ξανά στο κυνήγι του τίτλου | Fulham 1-3 Liverpool: Match Review

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, επικρατώντας με 3-1 της Fulham στο Craven Cottage και έπιασε την Arsenal στην κορυφή 5 στροφές πριν το φινάλε της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds την Τετάρτη (24/4, 22:00) με την Everton στο Goodison Park για την εξ αναβολής 29η αγωνιστική της Premier League.

Μετά την ισοπαλία με τη Manchester United και την ήττα από την Crystal Palace, η Liverpool δυσκολεύτηκε αλλά τελικά επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, φεύγοντας με τη νίκη (1-3) από το Craven Cottage κόντρα στη Fulham και έπιασε στην πρώτη θέση την Arsenal (74 β.), με τους Gunners να έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων.

5 αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε, με Liverpool και Arsenal να έχουν βέβαια ματς λιγότερο από τη Manchester City που ακολουθεί με 73 βαθμούς.

Οι παίκτες του Klopp «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη στο δεύτερο μέρος, με τους Alexander-Arnold, Gravenberch και Jota να σκοράρουν, ενώ η Fulham είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Castagne.

Οι Reds μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και πήραν το προβάδισμα στο 32ο λεπτό με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Alexander-Arnold, ο οποίος έκανε το 0-1.

Η Fulham αντέδρασε και ισοφάρισε πριν το ημίχρονο καθώς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Liverpool, με τον Castagne να πλασάρει για το 1-1.

Οι Reds πήραν ξανά τον έλεγχο στην αρχή του δευτέρου μέρους και μαζί εκ νέου το προβάδισμα. Ο Elliott βρήκε τον Gravenberch κι εκείνος με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 1-2 στο 53ο λεπτό, πετυχαίνοντας και το πρώτο του γκολ στην Premier League.

Η Liverpool συνέχισε να πιέζει και κλείδωσε τη νίκη στο 72ο λεπτό, με τον Jota να κάνει το διαγώνιο σουτ από τα αριστερά για το τελικό 1-3 που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της Liverpool στο κυνήγι του τίτλου.


Οι συνθέσεις

Fulham: Leno; Castagne, Tosin, Bassey, Robinson; Palinha, Lukic; Reid, Pereira, Iwobi; Muniz

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 80′), Quansah, Van Dijk, Robertson; Endo, Elliott, Gravenberch (Mac Allister 74′); Gakpo (Szoboszlai 86′), Diaz (Salah 74′), Jota (Nunez 74′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *