Χωρίς όλους τους μικρούς στο Λονδίνο! (Pregame)

Με επιστροφές αλλά και απώλειες ταξιδεύει στην πρωτεύουσα η Liverpool!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Chelsea vs Liverpool

Διοργάνωση: FA Cup
Έδρα: Stamford Bridge
Ημερομηνία: 03.03.2020
Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: Chris Kavanagh
Τηλεοπτική μετάδοση: MEGA 


ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Την πρώτη της ήττα στη σεζόν για την Premier League γνώρισε το Σάββατο η Liverpool. Οι Reds τιμωρήθηκαν για την άσχημη εμφάνιση τους και ηττήθηκαν δίκαια με 3-0 από την εντυπωσιακή Watford. Έτσι ένα αήττητο σερί 44 αγώνων έσπασε, ενώ ένα αήττητο πρωτάθλημα παύει πλέον να είναι υπαρκτό σενάριο. Η ομάδα από το Merseyside εξακολουθεί να θέλει ωστόσο 12 βαθμούς στα 10 εναπομείναντα παιχνίδια για να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο που της λείπει εδώ και 30 χρόνια.

Προς το παρόν το ενδιαφέρον στρέφεται στην αποψινή αναμέτρηση του κυπέλλου με την Chelsea, όπου η Liverpool θα χει την ευκαιρία να φτάσει για πρώτη φορά επί Jurgen Klopp στα προημιτελικά του. Ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Jordan Henderson, Naby Keita και Xherdan Shaqiri. Στις απουσίες συγκαταλέγεται και ο Harvey Elliott καθώς βρίσκεται στην Πορτογαλία για να αγωνιστεί με την ομάδα των U19 στο Youth League.

Διαθέσιμοι αφού ξεπέρασαν έκαστος τα προβλήματα τους θα είναι οι Joe Gomez και James Milner, ενώ στην αποστολή με κατεύθυνση το Λονδίνο συμπεριλήφθηκαν και οι Neco Williams και Ki-Jana Hoever.


ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Chelsea στο πρωτάθλημα την διατηρεί στην 4η θέση της Premier League, ωστόσο μετά την πολύ κακή της φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες οι ανταγωνιστές της έχουν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι έχουν την 6η χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή στα τελευταία 16 παιχνίδια της Premier League με απολογισμό μόλις 19 πόντων.

Όσον αφορά το FA Cup, οι Μπλε επικράτησαν των Nottingham Forest και Hull City στις 2 προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης με σκορ 2-0 και 1-2 αντίστοιχα. Τέλος, η έξοδος από το τρέχον Champions League φαντάζει το πιθανότερο σενάριο για την ομάδα του Frank Lampard καθώς το προβάδισμα με 0-3 της Bayern φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί στο Μόναχο.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Άγγλος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τους Tammy Abraham, Kante, Pulisic, Hudson-Odoi και Loftus-Cheek.


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Πολύ σπουδαία νίκη πήρε νωρίς στη χρονιά η Liverpool στο Λονδίνο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με πανέμορφο γκολ του Alexander-Arnold, ενώ ο Roberto Firmino διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του λίγο αργότερα. Με εξαιρετική ενέργεια του N’Golo Kante, η Chelsea μείωσε στο δεύτερο μέρος σε 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Chelsea (3-4-2-1): Arrizabalaga – Azpilicueta, Rudiger, Tomori – James, Kovacic, Jorginho, Alonso – Barkley, Willian – Giroud

Liverpool (4-3-3): Adrian – Williams, Gomez, Van Dijk, Milner – Lallana, Chirivella, Jones – Mane, Minamino, Origi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *