Klopp: Η νοοτροπία είναι αυτό που αγαπώ σε αυτή την ομάδα!

Η νοοτροπία και η ελαστικότητα της ομάδας στα προβλήματα που ήδη έχουν παρουσιαστεί μετά από μόλις τέσσερα επίσημα παιχνίδια, έχουν ικανοποιήσει ιδιαίτερα τον Jurgen Klopp, που περιμένει η ομάδα να εμφανίσει και πάλι τις αρετές της στο επόμενο δύσκολο ματς απέναντι στην Arsenal.

Στη στήλη του στο σημερινό επίσημο match program, ο Γερμανός έγραψε

«Πιστεύω πως υπάρχει μηδαμινή αμφιβολία πως η Arsenal θα είναι ακόμα δυνατότερη συγκριτικά με πέρσι και το λέω αυτό χωρίς καν να συνυπολογίζω τις εξαιρετικές μεταγραφές που έκαναν. Έχουν στρατολογήσει σπουδαίο ταλέντο αυτό το καλοκαίρι».

«Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν μου αρέσει να δίνεται ‘εξωτερική’ προσοχή σε 1-2 ομάδες κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία, σχετικά με τη διεκδίκηση τίτλων στη σεζόν. Για μένα είναι εντελώς παράλογο. Είναι μεγάλη ανοησία να μην βλέπεις πως η Arsenal, με αυτόν τον προπονητή, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας.»

«Έχουν ό,τι χρειάζεται για να πάνε όλη τη διαδρομή και πιστεύω πως είναι έτοιμοι για μια σπουδαία σεζόν στην Premier League. Τα καλά νέα για μένα και το staff μου στη Liverpool είναι πως οι παίκτες μας δεν χρειάζονται υπενθύμιση ότι αντιμετωπίζουν μια top-class ομάδα. Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά που έχουν επιδείξει τα παιδιά μετά την επιστροφή τους, με γεμίζει με υπερηφάνεια. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύουν πως όταν πρόκειται για νοοτροπία δεν ξεπερνιούνται».

«Το επίπεδο των εμφανίσεων, για όλες τις ομάδες, απαιτεί ρυθμό προτού πλησιάσεις το υψηλότατο επίπεδο, αλλά οι αρετές όπως η νοοτροπία και το κουράγιο μπορούν να είναι σταθερές».

«Αυτό που έχω δει από την ομάδα μου, από όταν ξεκινήσαμε στο Wembley για το Community Shield, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα απέναντι στην Southampton το περασμένο Σαββατοκύριακο, είναι ότι δεν επιτρέπουν στην ατίθαση φύση του Αυγούστου να έχει επιρροή πάνω τους μπροστά στην αποστολή ή την πεποίθησή τους».

«Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν έντονο, ναι, αλλά αυτό το σύνολο παικτών το έχουν υποδεχθεί καλά. Δεν βλέπουν την ένταση ως φόβητρο. Στην πραγματικότητα είναι κομμάτι του make-up μας, είναι η ταυτότητά μας ως ομάδα».

«Ο άλλος παράγοντας, από την αρχή της χρονιάς, είναι ότι μου έχει προσφέρει τόση ευτυχία, που είναι αρκετή για να αντιδράσω στα πισωγυρίσματα. Έχει έρθει από νωρίς και πρέπει να παραμείνει. Το να δέχεσαι γκολ πρώτος στα ματς, όπως απέναντι στην City και την Chelsea, να χάνεις έναν βασικό σου παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τραυματισμό ή απλά να ανταποκρίνεσαι στις γενικές δυσκολίες ενός αγώνα, έχουμε δείξει το καλύτερό μας πρόσωπο σε αυτό».

«Είμαστε μια ομάδα, που ακόμα και όταν πέσει, έχει την ικανότητα να ξανασηκωθεί και να δράσει πάλι. Θα υπάρξουν φορές, είτε σήμερα είτε στη διάρκεια της σεζόν, που θα αντιμετωπίσουμε πισωγυρίσματα και θα έχουμε μεγάλα εμπόδια να υπερβούμε. Αλλά με αυτή την ομάδα ξέρω πως θα ανεβούμε, αντί να βυθιστούμε. Αυτό αγαπώ σε αυτούς τόσο πολύ!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *