Για την μοναξιά στην κορυφή! (Pregame)

Στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την Premier League η Liverpool βρίσκεται αντιμέτωπη με τους Gunners sto Anfield!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Liverpool vs Arsenal
Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 24.08.2019
Ώρα έναρξης: 19:30
Διαιτητής: Anthony Taylor
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Μια εβδομάδα νωρίτερα οι Reds ταξίδεψαν στο Southampton για να κοντραριστούν με την τοπική ομάδα, λιγότερο από 3 ημέρες μετά από τον τελικό του Super Cup που οδηγήθηκε στην παράταση στην Κωνσταντινούπολη. Αν και η κούραση ήταν εμφανής μια τρομερή έμπνευση του Sadio Mane ήταν αρκετή για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με την εκπνοή του πρώτου μέρους. 

Ο Roberto Firmino διπλασίασε τα τέρματα της Liverpool στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το παιχνίδι φαινόταν πως θα λήξει στο 0-2, ο Ings εκμεταλλεύτηκε το απίστευτο λάθος του Adrian για να μειώσει σε 1-2, γκολ το οποίο αποτέλεσε προφανώς αφορμή για ασφυκτική πίεση από τους Αγίους, ωστόσο αλλαγή στο σκορ δεν υπήρξε ποτέ και οι Reds πήραν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο.

Mία ακόμη νίκη ψάχνει βέβαια ο Jurgen Klopp και η ομάδα του, προκειμένου να μείνει και μόνη της στην κορυφή. Ο Γερμανός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του τον Alisson και τον Naby Keita.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Ενισχυμένη στην δεύτερη σεζόν του Unai Emery παρουσιάζεται η Arsenal σπάζοντας το ρεκόρ της για μεταγραφή, καθώς δαπάνησε σχεδόν 80 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Nicolas Pepe από την Lille. Στο Βόρειο Λονδίνο επίσης μετακινήθηκαν και οι David Luiz, Kieran Tierney καθώς και ο Dani Ceballos που παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Real Mαδρίτης.

Τα νούμερα μπορεί προς το παρών να μην εντυπωσιάζουν, ωστόσο η Arsenal έχει πετύχει το 2/2 στην αρχή της σεζόν περνώντας από το Newcastle με 0-1 και επικρατώντας της Burnley με 2-1 στο Emirates, με την ομάδα να ψάχνει πάση θυσία την επιστροφή στο Champions League.

Xωρίς τους Hector Bellerin, Kieran Tierney, Rob Holding και Κωνσταντίνο Μαυροπάνο ταξίδεψαν οι Λονδρέζοι στο Merseyside.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες έλαβε χώρα στο Emirates τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου. Σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες το σκορ άνοιξε ο James Milner στο 61′ για να ισοφαρίσει ο Lacazette στο 82ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

To δεύτερο παιχνίδι ήταν το πρώτο του δεύτερου γύρου, και τελευταίο στο 2018. Το σκορ στο Anfield άνοιξε νωρίς ο Maitland-Niles, ένα γκολ που ακολούθησε καταιγισμός τερμάτων από την Liverpool με τον Firmino να σημειώνει χατ τρικ και τους Salah και Mane να σκοράρουν επίσης, γράφοντας έτσι το 5-1 για την γηπεδούχο ομάδα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:
Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Arsenal (4-3-3): Leno – Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Monreal – Guendouzi, Xhaka, Ceballos – Pepe, Lacazette, Aubameyang

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *