Χάσαμε το κέντρο: Μόλις τρεις διαθέσιμοι μέσοι στη Liverpool

Πονοκέφαλος για τον Jurgen Klopp, με τις απουσίες στον άξονα να πληθαίνουν ενόψει ενός χαοτικού προγράμματος αγώνων για τη Liverpool.

Οι τραυματισμοί συνεχίζονται στη φετινή Liverpool και πρόβλημα αποτελεί ότι το «κακό» φαίνεται να πλήττει κυρίως και σχεδόν αποκλειστικά τις θέσεις του κέντρου.

Μετά τον τραυματισμό του Harvey Elliott στον αστράγαλο, τα μυικά προβλήματα που κρατούν εκτός δράσης τους James Milner και Naby Keita, καθώς και την «χεριά» που δέχτηκε ο Curtis Jones στο μάτι σε μια προπόνηση, σειρά ήρθε να πάρει ο τραυματισμός του Jordan Henderson στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, για τον οποίο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή καμία πληροφορία, αναφορικά με το είδος ή τη σοβαρότητα του.

Με εξαίρεση τον Jones που προπονείται αλλά δεν είναι πλήρως έτοιμος ακόμη, οι υπόλοιποι δεν είναι κοντά στην επιστροφή τους. Αυτό σημαίνει ότι ο Klopp έχει στη διάθεση του μόλις τρεις μέσους: Fabinho, Chamberlain και Thiago, με τον τελευταίο να πήρε τα πρώτα του λεπτά μετά από καιρό στην τελευταία αναμέτρηση, κόντρα στη West Ham, όπου και πέρασε ως αλλαγή στο 69′. Λύση, φυσικά, μπορεί να προσφέρει σε θέση «8» και ο Minamino, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Mane, που χτύπσε στα πλευρά σε αγώνα με την Εθνική Σενεγάλης.

Κι όλα αυτά ενώ η Liverpool έχει να δώσει επτά (!) αγώνες σε τρεις εβδομάδες, πριν (!) μπει στο πρόγραμμα… εξπρές των εορτών, με νέα απανωτά παιχνίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *