«Διπλό» κορυφής για τις Liverpool Women!

Με καθαρή νίκη (0-2) στην έδρα της Durham, οι Liverpool Women του Matt Beard συνέχισαν το αήττητο σερί τους (πλέον 8 αγώνες πρωταθλήματος και 10 σε όλες τις διοργανώσεις) και πέρασαν για πρώτη φορά στην κορυφή της Women’s Championship!

Επικό ήταν το φινάλε στο ντέρμπι μεταξύ Durham και Liverpool Women, με τις «κόκκινες» να παίρνουν χρυσό τρίποντο στο τέλος! Μετά το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Matt Beard άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό, με το έκτο γκολ της Leanne Kiernan, ενώ μόλις τέσσερα λεπτά μετά έγραψαν και το τελικό 0-2 με δράστρια την Taylor Hinds. Την ασίστ και στα δύο τέρματα έδωσε η Roberts! Η Hinds είχε και δοκάρι με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τις London Lionesses, οι Liverpool Women έχουν παραμείνει αήττητες σε όλες τις διοργανώσεις, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, κατορθώνοντας να «πατήσουν» από απόψε την κορυφή της Women’s Championship, τη μοναδική θέση που χαρίζει εισιτήριο ανόδου στη Women’s Super League, στην οποία η ομάδα του Matt Beard σκοπεύει να επιστρέψει μετά τον υποβιβασμό το 2020.

Liverpool FC Women: Laws, Roberts, Fahey, Robe, Matthews, Hinds, Holland, Furness (Humphrey, 90), Lawley, Daniels, Kiernan (Walters, 88).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *