Το ευρωπαϊκό ταξίδι τελειώνει εδώ | Atalanta 0-1 Liverpool: Match Review

Η Liverpool επικράτησε με 1-0 της Atalanta στη ρεβάνς στο Μπέργκαμο αλλά το 3-0 του πρώτου αγώνα ήταν καταδικαστικό για τους Reds με αποτέλεσμα να αποκλειστούν στα προημιτελικά του Europa League.

Επόμενο ματς για τους Reds την Κυριακή (21/4, 18:30) με τη Fulham στο Craven Cottage για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Εξ αρχής το έργο της Liverpool στη ρεβάνς του Gewiss Stadium ήταν πολύ δύσκολο μετά το 3-0 των Ιταλών στο Anfield. Οι Reds πήραν τη νίκη με 1-0 στον επαναληπτικό, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν και την πρόκριση και έτσι αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Europa League.

To έργο της Liverpool για ανατροπή έμοιαζε πολύ δύσκολο αλλά το γκολ του Salah στο 7ο λεπτό (πέναλτι για χέρι του Ruggeri) γέμισε ελπίδες τους Reds.

Η ομάδα του Klopp ήταν ανώτερη στο Μπέργκαμο, πίεζε, δημιουργούσε φάσεις αλλά της έλειπε η ουσία. Ο Salah πέρα από το πέναλτι δεν κατάφερε κάτι άλλο, αφού έχασε απίθανη ευκαιρία στο 39ο λεπτό σε τετ-α-τετ.

Nunez, Elliott και Jota πέρασαν στο ματς αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν λύσεις στην επίθεση, με τη Liverpool να παίρνει μεν τη νίκη αλλά όχι και την πρόκριση.

Αυτό ήταν και το φινάλε του Klopp σε ευρωπαϊκό ματς στον πάγκο της Liverpool. Δεν θα καταφέρει να κατακτήσει το μόνο τρόπαιο που του έλειπε στη θητεία του στη Liverpool.


Οι συνθέσεις

Atalanta: Musso; Djimsiti, Hien, Kolasinac; Zappacosta, De Roon, Ederson, Ruggeri; Koopmeiners; Scamacca, Miranchuk

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Gomez 73′), Konate, Van Dijk, Robertson (Danns 79′), Mac Allister, Szoboszlai (Elliott 66′), Jones, Salah (Jota 66′), Gakpo, Diaz (Nunez 66′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *