Δύσκολο, αλλά το έχει ξανακάνει | Liverpool 0-3 Atalanta: Match Review

Η Liverpool ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Atalanta με 3-0 στο Anfield, με τους Ιταλούς να παίρνουν δίκαιο και τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Europa League ενόψει της ρεβάνς στο Μπέργκαμο την επόμενη Πέμπτη.

Επόμενο ματς για τους Reds την Κυριακή 14/4 (16:00) με την Crystal Palace στο Anfield για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Σφαλιάρα από το πουθενά. Η Liverpool παρουσιάστηκε κάκιστη απέναντι στην Atalanta, ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 στο Anfield και πλέον δυσκολεύει αρκετά η πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, εκτός αν έρθει μια “Corner taken quickly” στιγμή στη ρεβάνς του Gewiss Stadium την επόμενη Πέμπτη (18/4). Αλλά δύσκολο. Πολύ δύσκολο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Scamacca για τους Ιταλούς που σκόραρε δις.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο Anfield από το 5-2 από τη Real Madrid τον Φεβρουάριο του 2023 – ήτοι 34 διαδοχικά ματς (14 μήνες).

Όλα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά βέβαια, αν στο 15ο λεπτό ο Nunez είχε βρει… στόχο στο τετ-α-τετ ή αν δέκα λεπτά αργότερα ο Elliot δεν έβρισκε το δοκάρι.

Κι αφού οι Reds δεν σκόραραν, η Atalanta τους τιμώρησε στο 38ο λεπτό με τον Scamacca για το 0-1 όπου φέρει ευθύνη και ο Kelleher.

Η ομάδα του Klopp προσπαθούσε να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Nunez στο 55ο λεπτό αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία. Η Atalanta τιμώρησε εκ νέου την αστοχία της Liverpool στο 60ό λεπτό ξανά με τον Scamacca, ο οποίος με άψογο τελείωμα έκανε το 0-2.

Ο θρίαμβος των Ιταλών μέσα στο Anfield ολοκληρώθηκε στο 83ο λεπτό, με τον Pasalic να εκμεταλλεύεται την ασταθή επέμβαση του Kelleher για το τελικό 0-3.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Kelleher; Gomez, Konate, Van Dijk, Tsimikas (Robertson 46′); Endo (Jota 75′), Mac Allister, Jones (Szoboszlai 46′); Elliott (Salah 46′), Gakpo, Nunez (Diaz 60′)

Atalanta: Musso, Zappacosta, Hien, Gjimshiti, De Roon, Ruggeri, Pasalic, Ederson, Koopmeiners, De Ketelaere (Miranchuk 89′), Scamacca

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *