Απρόσμενο χαστούκι και πλέον τίποτα δεν είναι στα χέρια της | Liverpool 0-1 Crystal Palace: Match Review

Η Liverpool έχασε πάλι απίστευτες ευκαιρίες, η Crystal Palace την τιμώρησε παίρνοντας τη νίκη στο Anfield με 1-0 και πλέον οι Reds έμειναν στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή με 6 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds την Πέμπτη (18/4, 22:00) η ρεβάνς με την Atalanta στο Μπέργκαμο για τα προημιτελικά του Europa League.

Τσουλά βασανιστικά στην κατηφόρα της η Liverpool και κινδυνεύει να διαλύσει μέσα σε λίγες μέρες όσα χτίζει όλη τη σεζόν!

Οι Reds μετά από την τριάρα από την Atalanta, ηττήθηκαν ξανά στο Anfield (και για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα από το 2022) με 1-0 από την Crystal Palace και δέχτηκαν ένα γερό πλήγμα στη μάχη του τίτλου καθώς έμειναν στην 3η θέση μαζί με την Arsenal (71 β.) πίσω από την πρωτοπόρο Manchester City (73 β.) με 6 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της σεζόν.

Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να βρουν γκολ νωρίς στον αγώνα. Η Πάλας κατάφερε μόλις στο 14ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με δράστη τον Εμπερέτσι Έζε. O Μίτσελ γύρισε την μπάλα και ο μεσοεπιθετικός των Λονδρέζων με πλασέ από την καρδιά της άμυνας έκανε το 1-0.

Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το αποτέλεσμα μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι Reds ανέβασαν ταχύτητα και αύξησαν κατακόρυφα την πίεσή τους, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Ωστόσο ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ ισοφάρισης, ενώ ο Άλισον είχε μια εντυπωσιακή επέμβαση σε πλασέ του Ματετά.

Τίποτα δεν άλλαξε και το 1-0 έμεινε έως το φινάλε με την Κρίσταλ Πάλας να παίρνει τη νίκη και τη Λίβερπουλ να χάνει -πιθανότατα μοιραίο- έδαφος στο κυνήγι για τον τίτλο.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Bradley (Alexander-Arnold 48′), Konate, Van Dijk, Robertson; Endo (Szoboszlai 46′), Mac Allister, Jones (Elliott 82′); Salah, Diaz (Jota 66′), Nunez (Gakpo 66′)

Crystal Palace: Henderson; Clyne (Ward 77′), Andersen, Lerma; Munoz, Wharton, Hughes (Riedewald 77′), Mitchell; Olise (Ayew 68′), Eze (Schlupp 77′), Mateta

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *