Με Hendo και Matip στο Λονδίνο! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Tottenham vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Tottenham Hotspur Stadium
Ημερομηνία: 28.01.2021
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Martin Atkinson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Απογοητευτικά κύλησε και η περασμένη εβδομάδα για τους φίλους των Reds, που είδαν την Burnley να επικρατεί με 0-1 στο Anfield, σπάζοντας έτσι το αήττητο σερί του διάρκειας 68 αγώνων στο πρωτάθλημα, που ”έγραφε” από τον Απρίλιο του 2017, ενώ παράλληλα σήμανε το πέμπτο συναπτό παιχνίδι της Premier League που η Liverpool δεν κατάφερε να κερδίσει.

Ακολούθησε βέβαια και η ήττα-αποκλεισμός από την Manchester United, με σκορ 3-2, στο πλαίσιο του FA Cup, με την Liverpool να αποχωρεί για μία ακόμη σεζόν πολύ νωρίς από τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς βέβαια έχει αποκλειστεί προ πολλού και από το EFL Cup.

Η ομάδα του Jurgen Klopp βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή θέση συγκριτικά με τους στόχους της, καθώς έχει υποχωρήσει στην 5η θέση, έναν πόντο μπροστά από τις Tottenham και Everton, που μάλιστα έχουν και παιχνίδι λιγότερο και 7 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την τρομακτικά φορμαρισμένη Manchester City, που μοιάζει ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα. Σαφώς, πλέον η Liverpool είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε καμία απολύτως περίπτωση η συμμετοχή της στο Champions League δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη και η ανάγκη για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα εντείνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Απόψε, λοιπόν, στην προσπάθεια της να φτάσει σε ένα τρίποντο, 5 εβδομάδες μετά το 0-7 επί της Crystal Palace, θα έχει μαζί της τον αρχηγό της, Jordan Henderson, ο οποίος θα αγωνιστεί πιθανότατα στον φυσικό του χώρο, αυτόν του κέντρου, καθώς ο Joel Matip θα είναι και αυτός κανονικά διαθέσιμος. Jota, Keita, Gomez και Van Dijk παραμένουν, εννοείται, σταθερά εκτός τεσσάρων γραμμών.

Αντίπαλος:

Έναν πόντο και μια θέση πίσω από τη Liverpool βρίσκεται η Tottenham του Jose Mourinho, στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την 4η West Ham και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Οι Spurs έχουν το ρεκόρ της δεύτερης καλύτερης αμυντικής επίδοσης μέχρι στιγμής, με 17 τέρματα παθητικό, με την πρωτοπόρο Manchester City να μετράει 13.

Οι Giovani Lo Celso και Sergio Reguilon αποτελούν τις μοναδικές απουσίες των Λονδρέζων, ενώ η συμμετοχή των Ben Davies, Matt Doherty και Dele Alli θεωρείται αμφίβολη.

Πιθανές εντεκάδες:

Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Aurier, Rodon, Dier, Davies – Hojbjerg, Winks – Bergwijn, Ndombele, Son – Kane
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Thiago – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *