Για πάντα στο Anfield ο Hoever!

Την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο έβαλε ο Ki-Jana Hoever, ένα από τα μεγαλύτερα prospects της ομάδας, που δεσμεύει πλέον για τα καλά το μέλλον του στο Merseyside.

Ο 17χρονος είχε κάνει πέρσι το ντεμπούτο του στο παιχνίδι απέναντι στην Wolves για το FA Cup, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις παρά την ήττα της ομάδας εκείνο το βράδυ.

Έγινε ο τρίτος νεαρότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο με τα κόκκινα σε ηλικία 16 ετών και 354 ημερών ερχόμενος από τον Ajax το καλοκαίρι του ’18, ενώ κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17 με την Εθνική Ολλανδίας, όντας εκ των πρωταγωνιστών για τους Οράνιε.

Έχει ήδη δείξει και στην προετοιμασία πως διαθέτει σπουδαία προσόντα και πολλή προοπτική, για να αποτελέσει ακόμα και στο άμεσο μέλλον υπολογίσιμη μονάδα στην πρώτη ομάδα της Liverpool.

Στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Evian της Γαλλίας ο Hoever υπέγραψε το νέο του πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Reds και προχώρησε σε δηλώσεις αμέσως μετά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα εδώ. Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Ελπίζω να πάρω μερικά λεπτά με την πρώτη ομάδα, φυσικά, αλλά ξέρω πως φέτος θα παίξω περισσότερα παιχνίδια με την Κ23. Θα προπονούμαι σκληρά με την πρώτη ομάδα, θα τους δείξω τι μπορώ να κάνω και όταν έρθει η ευκαιρία, θα είμαι έτοιμος».

«Έχω πολλά να μάθω ακόμη. Είμαι ακόμα 17, οπότε πρέπει να συνεχίσω να κάνω ό,τι κάνω για να γίνω καλύτερος στα πράγματα που μπορώ να βελτιώσω».

«Είναι μεγάλη ένδειξη εμπιστοσύνης από την ομάδα να μου δώσει αυτό το συμβόλαιο. Θα προσπαθήσω να τους κάνω υπερήφανους και να δείξω τι μπορώ να κάνω για αυτή την ομάδα -και φυσικά ελπίζω αυτά να μην είναι τα τελευταία μου χρόνια εδώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *