Τα… λένε Moore και Ceferin για τα εισιτήρια του τελικού

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Liverpool, Peter Moore, δεν εφησυχάζει και θα έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της UEFA για να συζητήσουν το ζήτημα της διανομής των εισιτηρίων του τελικού.

Η ιστορία με την διανομή των εισιτηρίων από την UEFA είναι πια γνωστή. Τόσο στον τελικό του Champions League, όσο και σε εκείνον του Europa League (ειδικά στον δεύτερο), η διανομή των εισιτηρίων από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία προς τις ομάδες ήταν εξευτελιστική: Liverpool και Tottenham δικαιούνται αθροιστικά 33.000 θέσεις, σε ένα στάδιο που έχει 68.000…

Φυσικά το πρόβλημα είναι διττό: από τη μία, οι δύο φιναλίστ θα «αισθάνονται» λιγότερη στήριξη στον τελικό, με λιγότερους φιλάθλους να είναι δίπλα τους, από την άλλη, οι φίλαθλοι απογοητεύονται βλέποντας την τύχη να μην τους χαμογελά στην κλήρωση για τα εισιτήρια, αλλά και όσους κερδίζουν να τα προωθούν στη μαύρη αγορά, ανεβάζοντας τις τιμές στα ύψη.

Το παραπάνω πλαίσιο, από την οπτική της Liverpool, θα συζητήσει με τον πρόεδρο της UEFA, Aleksander Ceferin, ο CEO της Liverpool, Peter Moore.

Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί ξανά την περασμένη άνοιξη στο εκτός έδρας παιχνίδι των Reds κόντρα στη Manchester City για το Champions League και είχαν τότε εκτενέστατη συζήτηση περί διαφόρων θεμάτων. Φυσικά, αρκετά ζητήματα θα συμπεριλαμβάνονται και στην ατζέντα της επικείμενης συνάντησης τους, όμως το θέμα των εισιτηρίων βρίσκεται ψηλότερα από κάθε άλλο στη λίστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *