Νέο συμβόλαιο στον Van Dijk;!

Συζητήσεις με τον manager του Virgil Van Dijk είναι έτοιμη να ξεκινήσει η Liverpool, για την ανανέωση του συμβολαίου του Ολλανδού!

Το πόσο σημαντικός είναι ο Van Dijk για τη Liverpool το ξέρουμε πολύ καλά, όμως το ίδιο ισχύει και για τον παίκτη αντίστροφα. Ο ίδιος κατάφερε να φτάσει στο… peak των δυνατοτήτων του στο Merseyside και η Liverpool δεν έχει σκοπό να τον χάσει.

Η διοίκηση της ομάδας λοιπόν θα ξεκινήσει τις συζητήσεις της με τον manager του παίκτη στις αρχές του νέου έτους, προκειμένου να επεκταθεί η συναργασία των δύο πλευρών. Αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Van Dijk, η Liverpool έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις της, καθώς αν και θα τον στερηθεί τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Απριλίου δεν πτοήθηκε, με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί και για τον Klopp μια υπερπολίτιμη και ηγετική φυσιογνωμία.

Αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο του Van Dijk λήγει σε 2 σεζόν (Ιούλιος 2023) και η πρόθεση είναι να τα βρουν για νέο συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις από Γενάρη, καλή πρόθεση υπάρχει από όλους, οπότε μείνετε συντονισμένοι και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *