Λέει αντίο στο 2019! (Pregame)

Την Wolves υποδέχεται η Liverpool στην τελευταία της αναμέτρηση για το 2019!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

Liverpool vs Wolves
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 29.12.2019
Ώρα έναρξης: 18:30
Διαιτητής: Anthony Taylor
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η Liverpool ταξίδεψε στο Leicester την Boxing Day για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου επί 90 λεπτά, και με τον Trent Alexander-Arnold να πραγματοποιεί μια απίθανη εμφάνιση με δύο ασίστ και ένα γκολ, έφυγαν από τα Midlands με εντυπωσιακή νίκη 0-4 και αύξησαν την διαφορά τους από τις Leicester και Manchester City.

Για το σημερινό παιχνίδι, το τελευταίο του 2019, ο Jurgen Klopp συνεχίζει να μην υπολογίζει στους απόντες με τραυματισμό Matip, Fabinho, Chamberlain και Lovren. Ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson, είναι σε θέση να αγωνιστεί καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μετά το χτύπημα στο γόνατο που αποκόμισε στο King Power Stadium.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Wolves ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν μετρώντας μόλις 4 πόντους σε 6 αναμετρήσεις. Έκτοτε η φόρμα της άρχισε σταδιακά να βελτιώνεται και αυτή τη στιγμή δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς επικράτησε με 3-2 της Manchester City, λιγότερο από 48 ώρες νωρίτερα. Μάλιστα, είχε κατορθώσει να πάρει το διπλό με 0-2 και στο Etihad τον Οκτώβριο, θυμίζοντας την φήμη του ”giant killer” που απέκτησε την περασμένη σεζόν.

Η ομάδα του Nuno Espirito Santo έχει ηττηθεί μόλις 3 φορές, τις λιγότερες δηλαδή στο πρωτάθλημα μόνο μετά την σημερινή της αντίπαλο. Η πολύ καλή της κατάσταση σε συνδυασμό με την πολύ κακή της 4ης Chelsea την έχει φέρει μόνο 2 πόντους μακριά από την τετράδα, ενώ να σημειωθεί πως προκρίθηκε και στους 32 του Europa League με χαρακτηριστική άνεση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας δεν υπολογίζει στους Willy Boly και Morgan Gibbs-White, οι οποίοι απέχουν από την αγωνιστική δράση με σοβαρούς τραυματισμούς.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Με το ίδιο σκορ (2-0) επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις πέρυσι η Liverpool. Έναν περίπου χρόνο πριν έφυγε από το Molineux με τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ των Salah και Van Dijk, ενώ δύο τέρματα του Sadio Mane μετά από ισάριθμες ασίστ του Alexander-Arnold έδωσαν την νίκη στους Reds στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Keita, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Wolves (3-4-3): Patricio – Dendoncker, Coady, Saiss – Doherty, Neves, Moutinho, Jonny – Traore, Jimenez, Jota

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *