Μέσα ο Hendo, πότε επιστρέφουν Fab, Ox, Matip και Lovren

Ο Jurgen Klopp θα έχει στη διάθεση του κόντρα στη Wolves όλη την αποστολή που ταξίδεψε στο King Power την Πέμπτη (26/12) για να αντιμετωπίσει τη Leicester.

Παρά το χτύπημα στο γόνατο, ο πόνος στο οποίο τον ανάγκασε να αντιακατασταθεί στο 80ό λεπτό κόντρα στη Leicester, ο Jordan Henderson είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά, αφού ο ελαφρύς πόνος είναι η μοναδική ενόχληση που αντιμετωπίζει, ενώ σταδιακά αποχωρεί.

Έτσι, όσοι ταξίδεψαν στο Leicester θα βρίσκονται και πάλι στη διάθεση του Klopp, για την κυριακάτικη (29/12) αναμέτρηση κόντρα στη Wolves στο Anfield (18:00).

Πλησιάζει αλλά ακόμα απέχει αρκετά, πάντως, η επιστροφή των τραυματιών: Fabinho (αστράγαλος), Chamberlain (αστράγαλος), Lovren (δικέφαλος μηριαίος) και Matip (γόνατο) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το αργότερο ως τα μέσα Ιανουαρίου, με τις απαιτήσεις του προγράμματος αγώνων να αυξάνονται και τον Klopp να ψάχνει λύσεις.

Η απουσία δύο κεντρικών αμυντικών, μάλιστα, ανάγκασε τον Γερμανό τεχνικό να επαναφέρει στο ρόστερ τον 22χρονο Nat Phillips, που είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Στουτγκάρδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *