Δεν θα αργήσει η επιστροφή των φιλάθλων στο Anfield!

Μετά από επτά μήνες χωρίς κόσμο για γήπεδα, η Liverpool ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή, έχοντας βάλει στόχο το ματς με την Sheffield United!

Στις 24 Οκτωβρίου και στην αναμέτρηση με την Sheffield United αναμένεται να επιστρέψει ο φίλαθλος κόσμος στο Anfield, μετά από αποχή επτά μηνών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που μας ταλαιπωρεί ακόμα και σήμερα. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, η κυβέρνηση της Αγγλίας με επίσημη ανακοίνωση της είχε αναφερθεί στο άνοιγμα των γηπέδων στις αθλητικές δραστηριότητες, λέγοντας μεταξύ άλλων πώς από την 1η Οκτωβρίου του 2020 επιτρέπει την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Οι ομάδες σιγά σιγά θα αρχίσουν να βάζουν ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων στις κερκίδες, χωρίς βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν κάποιο αναπάντεχο λάθος και αν όλα πάνε καλά, σύντομα η πληρότητα των φιλάθλων στις εξέδρες όλο και θα ανεβαίνει.

Η Liverpool έχει πραγματοποιήσει συνομιλίες με μερίδα φιλάθλων από τη διακοπή του ποδοσφαίρου στα μέσα Μαρτίου του 2020 και οι συζητήσεις είχαν να κάνουν με την επιστροφή στα γήπεδα. Συζητήσεις που συνεχίζονται ακόμα και σήμερα, οι οποίες είναι προοδευτικές και άκρως λεπτομερείς πίσω από τις κάμερες και όπως είπαμε έχουν να κάνουν με το πώς και πότε οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο σύλλογος πραγματοποίησε συνομιλίες (μέσω διαδικτύου και της εφαρμογής Zoom) με περισσότερους από 200 υπαλλήλους του συλλόγου νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα καθώς διενήργησαν τα τελευταία σχέδια για το μεγάλο άνοιγμα του Anfield τον επόμενο μήνα.

Οι πηγές αναφέρουν ό,τι εξετάζεται το Anfield να ανοίξει για έναν αριθμό που θα αγγίζει τους 12.500 θεατές, όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από επίσημα χείλη ανθρώπων του συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *