Μεταγραφή ή Koumetio για 4ος στόπερ;

Ο Billy Koumetio φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος για την παραμονή του στο ρόστερ των «μεγάλων» την ερχόμενη σεζόν, γεγονός που δημιουργεί το ερώτημα αν τελικά θα αποκτηθεί στόπερ.

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και αυτά είναι από κάθε πλευρά ενθαρρυντικά για το μέλλον του νεαρού στη Liverpool. Ο Γάλλος δείχνει μεγάλη διάθεση να μάθει και να δουλέψει μαζί με την ομάδα, παραμένοντας προσγειωμένος και ταπεινός και αυτό το εκτιμούν όλοι στο σύλλογο. Έτσι έχει κερδίσει σε μεγάλο βαθμό την εκτίμηση του προπονητικού επιτελείου με τη στάση του, αλλά και του Van Dijk, με τον οποίο δείχνει να έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις.

Σίγουρα βέβαια η συμπεριφορά του και ο χαρακτήρας του δε θα ήταν στοιχεία αρκετά, ώστε από μόνα τους να τον κρατήσουν στο ρόστερ, αν και σαν ποδοσφαιριστής δεν είχε να δώσει πράγματα στο χορτάρι. Πράγματι λοιπόν και αγωνιστικά έχει δείξει σε ικανοποιητικό βαθμό τις ικανότητές του και πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα αποκτηθεί στόπερ για να συμπληρωθεί η 4άδα ή αν θα τη συμπληρώσει ο ίδιος.

Οι 3 πρώτοι στόπερ είναι οι Van Dijk, Gomez και Matip, με τους 2 τελευταίους όμως να ταλαιπωρούνται συχνά από τραυματισμούς. Πάντα υπάρχει βέβαια ο Sepp Van Den Berg (που δείχνει να έχει χάσει έδαφος) και ο Phillips (που το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει με μεταγραφή).

Ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα ακόμα δεν υπάρχει, όμως ας έχουμε στο μυαλό μας ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο και ο 17χρονος στόπερ ενισχύει συνεχώς τις πιθανότητες του για μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Klopp πάντως τον δοκίμασε και στα 2 φιλικά στην Αυστρία όπου πήρε σε λεπτά συμμετοχής στο 2ο μέρος των αγώνων.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο υψηλόσωμος (1,95) στόπερ έχει 10 συμμετοχές με την U18, από τον Γενάρη του 2019, από όταν δηλαδή αποκτήθηκε από την U19 ομάδα της Orleans (Γαλλία) σαν ελέυθερος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *