Χυδαία και απαράδεκτη UEFA: Έκανε μόλις 93 θέσεις αναπηρικών αμαξιδίων διαθέσιμες για τον τελικό!

Σε μια απαράδεκτη και χυδαία κίνηση έχει προχωρήσει η UEFA, η οποία χωρίς να δείχνει κανέναν απολύτως σεβασμό σε ανθρώπους με αναπηρία, έκανε μόλις 93 θέσεις αναπηρικών αμαξιδίων διαθέσιμες για τον τελικό του UEFA Champions League.

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της Liverpool και της Real Madrid για την απαράδεκτη κίνηση της UEFA να δώσει μόλις 93 θέσεις αναπηρικών αμαξιδίων στους φιλάθλους για τον τελικό του UEFA Champions League, το Σάββατο 28 Μαΐου.

Η κάθε ομάδα θα λάβει μόλις 38 εισιτήρια σε μια απόφαση που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι αυτή η διοργανώτρια δεν έχει ίχνος ντροπής και δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο.

Η Liverpool έχει κάνει εδώ και εβδομάδες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει περισσότερες θέσεις στους φιλάθλους της, όμως η UEFA απαντά συνεχώς αρνητικά λέγοντας ότι δεν υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα.

Ο σύλλογος περιμένει από την UEFA να επικοινωνήσει μαζί του, αφού ζήτησε αυτή την εβδομάδα αν υπάρχουν επιστροφές ή αν γίνουν περισσότερα διαθέσιμα να έρθουν σε άμεση επικοινωνία.

Είναι ντροπή σε μια τέτοια διοργάνωση και σε αυτό το παιχνίδι να μην μπορούν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι να πάνε στο γήπεδο, με την UEFA να κάνει απαράδεκτες διακρίσεις και να αντιμετωπίζει σαν υποδεέστερους κάποιους ανθρώπους.

Ο Ted Morris, γραμματέας της LDSA (Level Playing Field – ομάδα εκστρατείας για τους φιλάθλους αθλημάτων με αναπηρία) έγραψε στην UEFA μια επιστολή και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πραγματικά θυμωμένοι με αυτό. Θα βρεθώ στο γήπεδο εξαιρετικά θλιμμένος λόγω της κατάστασης. Δεν είναι δίκαιο όταν οι θέσεις είναι διαθέσιμες. Είναι απλά λάθος. Η Liverpool έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει».

Από την πλευρά της, η UEFA δήλωσε: «Για μια διοργάνωση αυτού του μεγέθους, η UEFA θα επεδίωκε συνήθως τον προσδιορισμό μεγαλύτερου αριθμού θέσεων (αναπηρικού αμαξιδίου) αλλά λόγω των λειτουργικών περιορισμών (π.χ. ασφάλεια, κακή θέα κ.λπ.) και του σύντομου χρόνου προετοιμασίας, δεν ήταν δυνατόν να εφαρμοστούν βέλτιστες λύσεις για περισσότερες θέσεις αναπηρικού αμαξιδίου».

Μιλάμε για μια απόφαση – ντροπή η οποία δείχνει απόλυτη ασέβεια στους ανθρώπους με αναπηρικό αμαξίδιο και όχι μόνο. Οι άνθρωποι της UEFA θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα το γράψουμε ξανά για να το εμπεδώσουμε: σε τελικό UEFA Champions League, έκαναν διαθέσιμες μόλις 38 (!!!) θέσεις με αναπηρικό αμαξίδιο σε κάθε ομάδα. Ντροπή!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *