Επίσημα στο ρόλο του αθλητικού διευθυντή ο Jorg Schmadtke!

Η Liverpool ανακοίνωσε την πρόσληψη του Jorg Schmadtke στη θέση του αθλητικού διευθυντή, με τον Γερμανό να υπογράφει ένα μικρής διάρκειας συμβόλαιο.

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει στις αρχές του μήνα, ο Schmadtke θεωρούταν το φαβορί για να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο μετά και την ανακοίνωση της παραίτησης του Julian Ward στο τέλος της σεζόν, μόλις ένα χρόνο αφότου είχε αναλάβει επίσημα χρέη αθλητικού διευθυντή.

Ο 59χρονος Γερμανός θα «πιάσει» δουλειά από την 1η Ιουνίου, με το μεταγραφικό παζάρι να εκκινεί επίσημα στις 14 του μήνα, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα για μια ομαλή μετάβαση. Επιπλέον, ο Schmadtke και ο Klopp γνωρίζονται αρκετά χρόνια, διατηρώντας καλές σχέσεις.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής των Reds, προς το παρόν έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο μικρής διάρκειας, με τη Liverpool να μην τοποθετείται επίσημα για το θέμα αυτό και να μην προσδιορίζει την ακριβή διάρκεια. Ωστόσο, συμφώνα με πληροφορίες η συμφωνία είναι μεγαλύτερη από 3 μήνες και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας, εφόσον υπάρξει ικανοποίηση από τις υπηρεσίες του Schmadtke.

Συνεπώς η Liverpool «κλείνει» μια τρύπα που είχε δημιουργηθεί και ενώνει τις δυνάμεις της με τον Schmadtke ώστε να ενισχυθεί σημαντικά το φετινό καλοκαίρι και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Schmadtke έχει περάσει από τον ίδιο ρόλο στις Koln, Hannover, Alemannia Aachen και Wolfsburg, ενώ αυτή είναι η πρώτη εκτός Αγγλίας δουλειά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *