Φαβορί για τη θέση του αθλητικού διευθυντή ο Jorg Schmadtke

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει το όνομα του Γερμανού Jorg Schmadtke ως του πιθανότερου υποψηφίου για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στη Liverpool.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Reds αναζητούσαν έναν άνθρωπο που θα αναλάβει από τη νέα σεζόν το πόστο του αθλητικού διευθυντή, μιας και μέσα σε περίπου 12 μήνες «έχασαν» τους Michael Edwards και Julian Ward που κάλυπταν αυτή τη θέση. Ο πρώτος από το 2016 μέχρι και την περσινή σεζόν, ενώ ο δεύτερος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι παρότι θα βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στη συγκεκριμένη θέση.

Ο 59χρονος λοιπόν Jorg Schmadtke θεωρείται το φαβορί για να καλύψει το «κενό» αυτό. Ο Schmadtke εργάζεται από το 2001 ως αθλητικός διευθυντής, με πρώτο του «σταθμό» να είναι η Alemannia Aachen μέχρι το 2008. Από το 2009 έως και το 2013 ήταν στο ίδιο πόστο στο Hannover, την επόμενη πενταετία στην Koln, ενώ μέχρι και τον περασμένο Γενάρη εργαζόταν στην Wolfsburg.

Ο Jurgen Klopp, επίσης, ενδέχεται να παίξει (ή να έχει παίξει) σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, αφού έχει φιλικές σχέσεις με τον Schmadtke.

Μένει να δούμε αν θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Liverpool και θα δουλέψει για πρώτη φορά εκτός Γερμανίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *