Αναμονή για Fabinho | Προχωράει του Henderson | Επίσημη προσφορά για Lavia!

Η Liverpool έκανε την πρώτη επίσημη προσέγγισή της στην Southampton για την απόκτηση του Romeo Lavia. Εξελίξεις αναμένονται από μέρα σε μέρα για τις περιπτώσεις των Henderson και Fabinho!

Την ώρα που η Southampton απέρριπτε πρόταση 37 εκατομμυρίων λιρών της Liverpool για την απόκτηση του Romeo Lavia, το deal με την Al-Ittihad για την απόκτηση του Fabinho φαίνεται πως περιπλέκεται, καθώς δεν έχει ελευθερωθεί ακόμα το κεφάλαιο για τη χρηματοδότηση της μεταγραφής. Αντίθετα, μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται από την Al Ettifaq η ανακοίνωση της απόκτησης του Jordan Henderson. Ας πιάσουμε όμως μία-μία τις περιπτώσεις:

Aρχικά, η Liverpool έχει δείξει εδώ και μήνες ενδιαφέρον για τον Βέλγο αμυντικό μέσο της Southampton, Romeo Lavia, χωρίς όμως το ενδιαφέρον αυτό να έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση μέχρι και σήμερα. Η πρώτη προσέγγιση αναφέρει ένα ποσό της τάξης των 37 εκατομμυρίων λιρών, που όμως είναι ακόμα αρκετά μακριά από εκτίμηση της Southampton για τον παίκτη. Οι «Άγιοι» αξιολογούν τον Lavia κοντά στα 50 εκατομμύρια λίρες, και η Liverpool αναμένεται να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση κοντά στα 40 εκατομμύρια λίρες.

Η περίπτωση του Fabinho και της μεταγραφής του στην Al-Ittihad παίρνει περίεργη τροπή. Το τραπεζικό fund είναι ακόμα δεσμευμένο, κάτι που δεν καθιστά δυνατή την πληρωμή του συμφωνηθέν ποσού στην Liverpool. Σε κάθε περίπτωση, ο Fabinho θα ενσωματωθεί αύριο (σ.σ. Τετάρτη 26/7) στην αποστολή της Liverpool στην Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Χρειάζεται να αποσαφηνιστεί, πως -ακόμα- όλες οι μεριές επιθυμούν να προχωρήσει η μεταγραφή αυτή.

Τέλος, ο Jordan Henderson αναμένεται να ανακοινωθεί από την Al Ettifaq τις επόμενες μέρες. Η μεταγραφή του Άγγλου διεθνή έχει ουσιαστικά οριστικοποιηθεί, με τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι αυτές που απομένουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *