Επιστρέφει για Lavia η Liverpool με βελτιωμένη πρόταση στη Southampton!

Η Liverpool είναι έτοιμη να καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση στην Southampton για την απόκτηση του Romeo Lavia!

Άμεση είναι η αντίδραση της Liverpool μετά την πρώτη πρόταση για τον 19χρονο μέσο Romeo Lavia η οποία απορρίφθηκε από τη Southampton.

Οι Reds στην πρώτη τους κρούση έδιναν 34 εκατομμύρια λίρες με έξτρα τέσσερα εκατομμύρια και συνολικά 38 εκατομμύρια λίρες, πρόταση η οποία απορρίφθηκε από την ομάδα της Championship.

Η Southampton αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για την πώληση του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στις 50 εκατομμύρια λίρες και η Liverpool δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο και να καταθέσει άμεσα τη νέα, βελτιωμένη πρόταση της για να αποφύγει και τον συναγωνισμό με την Chelsea, η οποία ενδιαφέρεται για τον 19χρονο.

Η νέα κρούση αναμένεται να είναι βελτιωμένη και να κάμψει την αντίσταση της Southampton για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και έτσι πάρα πολύ πιθανό να κάνει αποδεκτή την προσφορά της Liverpool και ο Romeo Lavia να γίνει κάτοικος Anfield, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο Βέλγος.

Θυμίζουμε ότι ο Jordan Henderson αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον σύλλογο, με το μέλλον του Fabinho να παραμένει σταθερά αβέβαιο και όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *