Τα… έψαλλε για τα καλά ο Klopp στο παγκο του!

Ένα πολύ όμορφο σκηνικό διαδραματίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στο έκτος παιχνίδι της Liverpool με τη Chelsea, δείγμα του «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και της νοοτροπίας που πρέπει να έχουν όλοι οι παίκτες και ο προπονητής της κάθε ομάδας.

Ο Christensen «αγκάλιασε» τον Sadio Mane, όντας ο τελευταίος αμυνόμενος παίκτης, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να του δείχνει αρκετά τη κίτρινη κάρτα, μία απόφαση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Στη συνέχεια, ύστερα και από τη βοήθεια του VAR, πήρε τη σωστή απόφαση και έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Chelsea. Με τη λήψη της απόφασης, μέλη του τεχνικού τιμ που ήταν στο πάγκο της Liverpool ξέσπασαν στους πανηγυρισμούς, καθώς θα έπαιζαν για ένα ολόκληρο ημίχρονο με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Jurgen Klopp reveals it was NOT a Liverpool player he shouted at for  celebrations of Andreas Christensen's red card in win over Chelsea

Ο Jurgen Klopp, βλέποντας αυτό το θέαμα στο πάγκο του, νευρίασε και τους προέτρεψε να σταματήσουν υπενθυμίζοντάς τους ότι δεν κυριαρχεί αυτή η νοοτροπία στο σύνδεσμο. Με αυτή του τη κίνηση, ο Γερμανός τεχνικός των Reds έδειξε για άλλη μία φορά ότι η θέση του, καθώς και αυτή που θα πρέπει να έχουν όλοι όσοι εργάζονται στη Liverpool, δε θα αλλάζει ανάλογα με την ατυχία και τα εν δυνάμει μειονεκτήματα του αντιπάλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *