Χτίζει (ξανά) σερί και παραμένει μια… ανάσα από την κορυφή | Liverpool 3-0 Nottingham Forest: Match Review

Η Liverpool επικράτησε εύκολα με 3-0 της Nottingham Forest στο Anfield για την 10η αγωνιστική, πετυχαίνοντας την 3η διαδοχική της νίκη μέσα σε 8 μέρες και παρέμεινε στο -3 από την κορυφή της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds την Τετάρτη 1/11 (21:45) με τη Bournemouth στο Vitality Stadium για τη φάση των «16» του Carabao Cup.

Η Liverpool δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Nottingham Forest κάνοντας… περίπατο στο Anfield (3-0) με τους Salah, Jota και Nunez να χαρίζουν την 3η διαδοχική νίκη μέσα σε 8 μέρες στην ομάδα του Klopp.

Μετά και τη 10η αγωνιστική, οι Reds παρέμειναν στην 4η θέση με 23 βαθμούς και βρίσκονται στο -1 από Arsenal (2η) και Manchester City (3η) και στο – 3 από την πρωτοπόρο Tottenham.

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.

Η Nottingham δυσκόλεψε αρκετά τη Liverpool στο πρώτο μέρος, αλλά οι Reds βρήκαν τον τρόπο να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα, πετυχαίνοντας δύο γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο 31ο λεπτό, ο Nunez έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Turner απέκρουσε αλλά στη συνέχεια ο Jota πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για το 1-0, πανηγυρίζοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Πορτογάλος σήκωσε τη φανέλα του Diaz αφιερώνοντάς του το γκολ, ο οποίος βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς απήγαγαν τους γονείς του στην Κολομβία (η μητέρα του έχει διασωθεί, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον πατέρα του).

Τέσσερα λεπτά μετά το πρώτο γκολ, ήρθε και το δεύτερο. Ο Salah με ωραία μπαλιά βρήκε τον Szoboszlai, αυτός γύρισε την μπάλα στον Nunez, ο οποίος την έστειλε από κοντά στα δίχτυα για το 2-0. Η Liverpool θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο τέρμα στο πρώτο μέρος, αλλά ο Turner απέκρουσε τα σουτ του Gravenberch και του Szoboszlai στο 40ό λεπτό.

Οι Reds συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου και παρότι δεν είχαν κάποια τρομερή ευκαιρία, βρήκαν το τρίτο γκολ στο 77ο λεπτό. Ο Szoboszlai έκανε το γέμισμα, ο Turner εκτίμησε λάθος τη φάση και ο Salah σε κενή εστία με πλασέ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 89′), Konate, Van Dijk, Tsimikas; Mac Allister, Szoboszlai, Gravenberch (Elliott 59′); Salah, Jota (Gakpo 59′), Nunez (Endo 80′)

Nottingham Forest: Turner; Niakhate, Boly (Awoniyi 69′), Murillo; Aurier, Mangala (Santos 83′), Sangare, Dominguez (Yates 69′), Aina (Toffolo 69′); Gibbs-White (Williams 83′), Elanga

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *