Αγχωτική πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup με stunner του Nunez | Bournemouth 1-2 Liverpool: Match Review

Η Liverpool των πολλών αλλαγών δυσκολεύτηκε απέναντι στη Bournemouth αλλά με μια φοβερή σουτάρα του Nunez έφυγε με τη νίκη από το Vitality Stadium (1-2) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Carabao Cup.

Επόμενο ματς για τους Reds την Κυριακή 5/11 (18:30) με τη Luton στο Kenilworth Road για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Ο Klopp παρέταξε τη Liverpool στο ματς του League Cup με τη Bournemouth με 8 αλλαγές, οι Reds δυσκολεύτηκαν αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 και μαζί την πρόκριση για τους «8» χάρη σε τρομερή γκολάρα του Nunez.

Στην προημιτελική φάση η Liverpool θα υποδεχτεί στο Anfield τη West Ham τον Δεκέμβριο.

Στο βασικό σχήμα ξεκίνησε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, ενώ ο Salah φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από την αρχή για πρώτη φορά.

Ο Gakpo έδωσε το προβάδισμα στη Liverpool στο 31ο λεπτό, αλλά η Bournemouth έφερε το ματς στα ίσα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Kluivert να ισοφαρίζει στο 64ο λεπτό.

https://twitter.com/vartatico/status/1719823280389923023

Τη λύση στην ομάδα του Klopp έδωσε ο Nunez, ο οποίος με φοβερή σουτάρα από τα αριστερά εντός περιοχής έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα ο Radu, διαμορφώνοντας το 1-2 στο 70ό λεπτό που έμεινε μέχρι το τέλος, με τους Reds να εξασφαλίζουν το εισιτήριό τους για την προημιτελική φάση που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο.


Οι συνθέσεις

Bournemouth: Radu; Smith (Aarons 82′), Mepham, Zabarnyi, Kerkez; Scott (Moore 81′), Billing (Tavernier 61′), Christie; Semenyo (Brooks 74′), Solanke, Kluivert (Traore 74′)

Liverpool: Kelleher; Gomez, Matip, Quansah, Tsimikas; Endo (Mac Allister 60′), Elliott (Nunez 60′), Jones (Alexander-Arnold 60′); Szoboszlai (Gravenberch 76′), Salah, Gakpo (Jota 81′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *