Φεύγει ο Phillips στο… παρά πέντε;

Δεν είναι μυστικό το ότι η Liverpool καθ΄ όλη την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο περιμένει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τον Nat Phillips.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έδωσε πολλές λύσεις την περασμένη σεζόν λόγω της απουσίας των Van DIjk, Gomez και Matip, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τις υπόλοιπες ομάδες. Ενδιαφέρον υπήρξε και υπάρχει από αρκετούς συλλόγους και μένει να δούμε αν την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση που θα ικανοποιεί τη Liverpool ώστε ο Άγγλος να αποτελέσει παρελθόν.

Όπως φαίνεται τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και δεν είναι καθόλου απίθανο να έρθει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Phillips, στην εκπνοή ουσιαστικά των μεταγραφών. Από την άλλη η Liverpool διέδιδε όλο το καλοκαίρι ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται ως δανεικός παρά μόνο με μεταγραφή, ενώ τον κοστολογούσε στα £12 εκ, αλλά δεν αποκλείεται πλέον να συζητήσει ακόμα και για το δανεισμό του.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση ο Phillips θα παραμείνει στην ομάδα σαν μια έξτρα λύση στα μετόπισθεν και η κατάστασή του πιθανώς θα επαναξιολογηθεί το Γενάρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *