Το συγκινητικό μήνυμα του Klopp στον θυρωρό του Melwood που συνταξιοδοτείται λόγω εγκεφαλικού

Ο Kenny Grimmes υπηρέτησε το σύλλογο της Liverpool για περισσότερα από 30 χρόνια, ως θυρωρός στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, το Melwood, ενώ χρησιμοποιήθηκε πολλάκις και ως steward σε αγώνες στο Anfield.

Νωρίτερα μες στη σεζόν, ο ηλικιωμένος φίλαθλος και εργαζόμενος στους «κόκκινους» υπέστη εγκεφαλικό και πήρε μια μακρά άδεια αποκατάστασης. Πρόσφατα, όμως, ο γιατρός του του συνέστησε να συνταξιοδοτηθεί προς όφελος της υγείας του, συμβουλή που ο Kenny ακολούθησε.

Στο άκουσμα της είδησης, ο Jurgen Klopp, που διατηρεί θερμές επαφές με την πλειονότητα των εργαζομένων που συναντά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, έστειλε ένα μήνυμα στον Kenny μέσω video, αποχαιρετώντας τον από τη δουλειά.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γερμανού τεχνικού:

«Γεια σου Kenny, φίλε μου. Έμαθα ότι ο γιατρός πήρε μια απόφαση για σένα, ότι ίσως είναι ώρα να σκεφτείς τη σύνταξη. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είσαι σε… φορμα, είσα σημαντικός για εμάς. Αλλά, στη ζωή μερικές φορές πρέπει να ακούμε ανθρώπους που ξέρουν περισσότερα για εμάς. Οπότε, πιστεύω πως είναι τελικά η σωστή ώρα (σ.σ. για να συνταξιοδοτηθείς).

Ωστόσο, ελπίζω να σε βλέπω αρκετά συχνά, μιας και είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στο Melwood ή και στο Kirkby, όταν θα μεταφερθούμε εκεί, θα θέλεις να το δεις και φυσικά θα στο δείξω προσωπικά ο ίδιος, θα μπούμε μέσα μαζί για να μάθεις τα πάντα για το μέρος.

Ελπίζω να απολαύσεις το χρόνο με τη σύζυγο σου και συγκεκριμένα αυτήν τη στιγμή να είσαι εντάξει, είναι μια δύσκολη περίοδος. Αλλά, τουλάχιστον, ο ήλιος λάμπει και μπορούμε να έχουμε όσα χρειαζόμαστε. Απ’ όσο σε ξέρω, είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις όμορφα το χρόνο σου.

Μπορώ να φανταστώ ότι θα σου λείψει, όσο θα λείψεις κι εσύ σε μας, 100%. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Liverpool ήσουν εκεί, κυριολεκτικά μου άνοιξες την πόρτα και δεν θα το ξεχάσω αυτό.

Μην ξεχνάς ότι είμαστε Liverpool, “αυτό σημαίνει περισσότερα”. Και “ποτέ δε θα προχωρήσεις μόνος”, τόσες όμορφες φράσεις από αυτόν τον σύλλογο και είναι όλες 100% αληθείς. Δε θα προχωρήσεις ποτέ μόνος γιατί εμείς θα είμαστε πάντοτε μαζί σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα φίλε, τα λέμε σύντομα, αντίο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *