Στη λίστα της Liverpool ο Malen!

Τις επόμενες κινήσεις της για το τρέχον καλοκαίρι εξετάζει η Liverpool και σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ ο Donyell Malen αποτελεί μια περίπτωση που αρέσει στους Κόκκινους.

Η ομάδα έχει ήδη κάνει εκκίνηση στο φετινό μεταγραφικό παζάρι κάνοντας δικό της τον Ibrahima Konate από την RB Leipzig, όμως έκτοτε η κινητικότητα γύρω από τα μεταγραφικά μοιάζει μειωμένη. Τα ονόματα και οι φήμες πάνε κι έρχονται, ωστόσο λίγα από αυτά φαίνονται να πλησιάζουν την πραγματικότητα.

Μια από τις περιπτώσεις που βρίσκεται με βεβαιότητα στα πλάνα των Reds είναι αυτή του Donyell Malen της PSV. Ο Ολλανδός επιθετικός άφησε πίσω του μια καταπληκτική σεζόν στην Eredivisie με 27 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του, ενώ απαρατήρητες δεν πέρασαν και οι προσπάθειές του με την Εθνική Ολλανδίας στο EURO, όπου μέτρησε 2 τελικές πάσες σε 4 συμμετοχές.

Στα 22 του χρόνια αποτελεί ξεκάθαρα ένα από τα δυνατότερα πρότζεκτ του ολλανδικού ποδοσφαίρου και η παρουσία του στο κορυφαίο επίπεδο είναι θέμα χρόνου. Ο Michael Edwards βρίσκεται σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, Mino Raiola, προκειμένου να γίνουν εμφανείς οι προθέσεις και οι απαιτήσεις των δυο πλευρών γύρω από ένα ενδεχόμενο deal.

Φυσικά, το ότι η Liverpool παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Malen δεν συνεπάγεται αυτόματα και μεταγραφή του στο Anfield. Οι Reds υπολογίζουν την προσθήκη ενός τέτοιου παίκτη ως μια ποιοτική εναλλακτική επιλογή πίσω από την ακλόνητη επιθετική τριάδα τους. Είναι δεδομένο και ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Ολλανδός δύσκολα θα έβρισκε άμεσα πλούσιο χρόνο συμμετοχής και οι μισθολογικές του απαιτήσεις που αγγίζουν τις 100.000 λίρες ανά εβδομάδα δεν είναι προσιτές για μια μη βασική μονάδα στο ρόστερ.

Πρόκειται για ένα ποσό οριακά διπλάσιο των απολαβών του Diogo Jota, ενός παίκτη που ήδη τελεί αυτόν τον ρόλο στο σύνολο του Jurgen Klopp. Το θέμα δεν αφορά την διάθεση χρημάτων από πλευράς Liverpool – η οποία υπάρχει-, αλλά την προτεραιότητα και τη σειρά που δίνεται στα συμβόλαια των παικτών. Και είναι γεγονός πως ένα τόσο ακριβό συμβόλαιο για αναπληρωματικό παίκτη δύσκολα θα δοθεί.

Στο κυνήγι του διεθνή επιθετικού βρίσκεται πάντα και η Borussia Dortmund, που φέρεται να τον προορίζει για αντικαταστάτη του Jadon Sancho που αποχωρεί για την Manchester United.

Το σίγουρο είναι πως το μεταγραφικό καλοκαίρι της ομάδας αναμένεται ενδιαφέρον, για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο site μας για όλα τα νεότερα.

Βρείτε τον Τόλη Παπανικολόπουλο και στο twitter: tolisplfc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *