ΣΟΚ με Matip: Κάθεται στα… πιτς μέχρι τα μέσα Οκτώβρη

Τόσο ο Joel Matip όσο και ο Joe Gomez απουσίασαν από την κυριακάτικη (20/09) αναμέτρηση της Liverpool κόντρα στην Chelsea και, ενώ η κατάσταση του δεύτερου δεν είναι ανησυχητική, με τον πρώτο τα πράγματα είναι λίγο πιο δυσάρεστα.

Joel Matip και Joe Gomez υπέστησαν μυικούς μικροτραυματισμούς παραμονές του ντέρμπι με την Chelsea και έτσι έμειναν εκτός αποστολής στη νίκη της Liverpool με 0-2 στο Λονδίνο.

Μιλώντας στο LFCTV, o Jurgen Klopp εξήγησε την κατάσταση των δύο παικτών, δίνοντας και την είδηση της απουσίας του Matip για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός προπονητής:

«Ο Joe για την ακρίβεια θα πρέπει να θεωρείται εντάξει, δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά θα πρέπει να δούμε. Θα πρέπει να είναι εντάξει μέχρι αύριο ή την Τρίτη.

Με τον Joel, θα είναι ελαφρώς διαφορετικό. Δεν είναι και το χειρότερο πράγμα του κόσμου, αλλά σε μερικές εβδομάδες, σε δύο εβδομάδες, ίσως μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, να είναι και πάλι έτοιμος. Οπότε πρέπει να δούμε. Δεν είναι ωραίο, αλλά είναι μια τρέλα. Μία μέρα πριν τον αγώνα και… μπαμ (σ.σ. για τον έναν), μπαμ (σ.σ. για τον άλλον).

Ευτυχώς έχουμε τον Fabinho, που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ήταν πολύ, πολύ καλό αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *