Μπλόκο στο Old Trafford και ξανά χαμός στην κορυφή | Manchester United 2-2 Liverpool: Match Review

Η Liverpool ήταν ανώτερη στο Old Trafford, δημιούργησε 28 τελικές, προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια εξαφανισμένη Manchester United, στο δεύτερο μέρος όμως από το πουθενά γύρισε η κατάσταση, με τον Salah να γλιτώνει τη Liverpool από την ήττα (2-2) και τη United να βάζει μπλόκο στους Reds που έπεσαν από την κορυφή της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds την Πέμπτη 11/4 (22:00) με την Atalanta στο Anfield για τον πρώτο προημιτελικό του Europa League.

Στο μεγάλο ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής, η Liverpool δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της κυρίως στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Manchester United, προηγήθηκε αλλά η United γύρισε το ματς, με τον Salah να σώζει την ισοπαλία (2-2) για τους Reds στο Old Trafford.

Η United έβαλε μπλόκο στη Liverpool 7 στροφές πριν το φινάλε της Premier League και πλέον η ομάδα του Klopp έπεσε από την κορυφή, εκεί όπου πλέον στέκεται στην ισοβαθμία η Arsenal (71 β. με GD +51 και 2η η Liverpool με 71 β. και GD +42), με τη Manchester City να ακολουθεί με 70 βαθμούς.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν τους γηπεδούχους και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Λουίς Ντίας στο 23ο λεπτό, έχοντας την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του Α’ μέρους.

Στην επανάληψη όμως η Γιουνάιτεντ μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς και πίεσε ψηλά τη Λίβερπουλ. Κατάφερε μάλιστα γρήγορα να ισοφαρίσει με τον Φερνάντες (50′) και με ενισχυμένη ψυχολογία συνέχισε να πιέζει και στο 67ο λεπτό ο Μέινου κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Στη συνέχεια όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να πάρει ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέσει την αντίπαλη εστία. Η πίεση καρποφόρησε στο 84ο λεπτό με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ισοφαρίζει από το σημείο του πέναλτι.


Οι συνθέσεις

Man United: Onana; Dalot, Maguire, Kambwala, Wan-Bissaka; Casemiro, Mainoo; Garnacho, Fernandes, Rashford (Antony 66′); Hojlund

Liverpool: Kelleher, Bradley (Gomez 66′), Quansah, Van Dijk, Robertson, Endo (Elliott 68′), Mac Allister, Szoboszlai (Jones 66′), Salah, Nunez (Gakpo 68′), Diaz

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *