Με τον αρχηγό της σε μια τεράστια βραδιά! (Pregame)

Μια ακόμη γιγάντια ανατροπή χρειάζεται απόψε η Liverpool!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Liverpool vs Atletico Madrid

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 11.03.2020
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Danny Makkelie
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου έφεραν τη Liverpool ακόμη πιο κοντά στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια, καθώς η επικράτηση της με 2-1 κόντρα στην Bournemouth με παράλληλη ήττα της Manchester City διεύρυναν τη διαφορά στους 25 βαθμούς και οι Reds χρειάζονται δύο νίκες για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές.

Προέχει βέβαια το αποψινό ματς, αυτό που περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι φίλοι της ομάδας από την ήττα της στην Ισπανία πριν από 3 εβδομάδες. Σήμερα λοιπόν, στο Anfield, η Liverpool καλείται να πραγματοποιήσει ακόμη μια τεράστια ανατροπή. 

Την προσπάθεια της αυτή δεν θα ενισχύσει ο Alisson Becker καθώς παραμένει εκτός έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε σε προπόνηση της ομάδας, ενώ η επιστροφή του υπολογίζεται μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Ταυτόχρονα, εκτός παραμένει πάντα και ο Xherdan Shaqiri.

Στα καλά νέα, ο Andrew Robertson είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί, καθώς απουσίασε το Σάββατο για καθαρά προληπτικούς λόγους. Τέλος, ο Jordan Henderson έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Αtletico συνεχίζει να βρίσκεται στην πολύ μεγάλη μάχη που δίνεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα για την έξοδο στο επόμενο Champions League. Οι 5 βαθμοί που συγκέντρωσε μετά το πρώτο ματς κόντρα στη Liverpool -με αντιπάλους τις Villareal, Espanyol και Σεβίλλη- την έχουν φέρει αυτή τη στιγμή στην 6η θέση με 45 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους ωστόσο από την 3η θέση. 

Ο Cholo Simeone θα έχει πολύ σημαντικές επιστροφές στην ομάδα του, καθώς οι απόντες από το ματς του Wanda Metropolitano, Trippier, Gimenez και Joao Felix υπολογίζονται κανονικότατα για την αρχική σύνθεση του Αργεντινού προπονητή.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο αντιπάλων έληξε με επικράτηση 1-0 των γηπεδούχων. Το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού, σημειώθηκε μόλις στο 4΄ χάρη σε κοντινό πλασέ του Saul. Η Liverpool παρουσιάστηκε σκουριασμένη και δεν απείλησε ιδιαίτερα τους πολύ οργανωμένους και συγκεντρωμένους στα ανασταλτικά τους καθήκοντα Μαδριλένους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε 90 λεπτά παιχνιδιού ούτε ένα σουτ της δεν κατέληξε στην εστία του Jan Oblak.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak – Trippier, Savic, Gimenez, Lodi – Koke, Partey, Saul, Correa – Felix, Morata

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *