Με μεγάλες επιστροφές για την πρόκριση! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Atletico Madrid

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 03.11.2021

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Danny Makkelie
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD / MEGA

Νέα ομάδας:

Δύο εβδομάδες μετά την επικράτηση της κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η Liverpool καλείται να φιλοξενήσει αυτή τους Ισπανούς στο Anfield, απόψε. Οι Reds προέρχονται από την απογοητευτική ισοπαλία με σκορ 2-2, απέναντι στην Brighton το απόγευμα του Σαββάτου και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες άμεσα, κερδίζοντας παράλληλα ένα τρίποντο που θα τους εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση που η Porto δεν φύγει νικήτρια από το San Siro, η ομάδα του Jurgen Klopp θα χει κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου με το πέρας της αποψινής αγωνιστικής.

Ο Γερμανός τεχνικός των Reds θα έχει στη διάθεση του τους Fabinho και Thiago που επέστρεψαν στις προπονήσεις και έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση στο Merseyside, ενώ οι δύο άλλοι τραυματίες μέσοι της Liverpool, James Milner και Naby Keita, θα επιστρέψουν τουλάχιστον μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων. Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στην αρχική σύνθεση του Jurgen Klopp, με τους Diogo Jota και Kώστα Τσιμίκα να αποτελούν ιδιαίτερα δυνατές επιλογές, ενώ σχεδόν βέβαιη είναι η τοποθέτηση του Joel Matip στο κέντρο της άμυνας, αντί του Konate.

Αντίπαλος:

Η Atletico επικράτησε με 3-0 της Real Betis την Κυριακή και έφθασε τους 22 πόντους, 3 λιγότερους από όσους έχει η πρωτοπόρος Real Sociedad, με τους Μαδριλένους όμως να έχουν παίξει έναν αγώνα λιγότερο. Η Atletico, μαζί με τη συμπολίτισσα, Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελούν τα φαβορί για τον τίτλο της La Liga, με την Barcelona να έχει μείνει αρκετά πίσω προς το παρόν.

Όσον αφορά το Champions League, το σύνολο του Diego Simeone, θέλει να αποφύγει πάση θυσία την ήττα στο Anfield, καθώς με την Porto να έχει και η ίδια 4 βαθμούς, ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα δυσχεράνει ιδιαίτερα την κατάσταση για την Ισπανική ομάδα.

Στην προσπάθεια αυτή δε θα έχει μαζί της στο Liverpool τον Antoine Griezmann, που αποβλήθηκε στο Wanda Metropolitano, καθώς και τον Savic που είναι επίσης τιμωρημένος. Στην Ισπανία παρέμειναν και οι τραυματίες Thomas Lemar και Marcos Llorente, ενώ ως αμφίβολος κρίνεται ο Geoffrey Kondogbia.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Henderson, Jones – Salah, Jota, Mane
Atletico Madrid (3-4-3): Oblak – Felipe, Gimenez, Hermoso – Trippier, De Paul, Koke, Carrasco – Felix, Suarez, Correa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *