Με επιστροφές για τα προημιτελικά! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Inter

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 08.03.2022

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Antonio Mateu Lahoz
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 2HD

Νέα ομάδας:

Αν και με ιδιαίτερη δυσκολία, η Liverpool επικράτησε και της West Ham το βράδυ του Σαββάτου με τον Sadio Mane να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης έπειτα από μία ακόμη ασίστ -11η στο πρωτάθλημα και 17η σε όλες τις διοργανώσεις- του παίχτη της αναμέτρησης, Trent Alexander-Arnold. Απόψε, η Liverpool επιστρέφει στην αγωνιστική δράση του Champions League με σκοπό να υπερασπιστεί, αλλά και να διευρύνει το 0-2 υπέρ της του πρώτου αγώνα κόντρα στην Inter!

Οι επιλογές του Jurgen Klopp θα ενισχυθούν σημαντικά με τους Matip, Thiago και Firmino να προπονούνται κανονικά και να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι στο Anfield. Μένει να φανεί η αγωνιστική τους ετοιμότητα, η οποία θα καθορίσει, μεταξύ άλλων παραγόντων, ποιος θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα και ποιος στον πάγκο.

Να σημειωθεί πως ο κανονισμός περί εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει από την φετινή σεζόν. Για παράδειγμα, μια νίκη της Inter με σκορ 1-3 δε θα της δώσει την πρόκριση όπως θα γινόταν κανονικά μέχρι και την περασμένη σεζόν, αλλά θα οδηγήσει το ζευγάρι σε παράταση 30 λεπτών, και πέναλτι, αν χρειαστεί.

Αντίπαλος:

Πριν τον πρώτο αγώνα (0-2) στο Μιλάνο, η Inter είχε χάσει βαθμούς στα 3 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια στο πλαίσιο της Serie A. Το αρνητικό σερί συνεχίστηκε για δύο ακόμα αναμετρήσεις, με τους Nerazzurri να γνωρίζουν μια ακόμη εντός έδρας ήττα με 0-2, αυτή τη φορά από τη Sassuolo, για να ακολουθήσει μια λευκή ισοπαλία στη Γένοβα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Στη συνέχεια, ένα δεύτερο 0-0 ήρθε στην τυπική εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Milan στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου Ιταλίας, με την Inter να διακόπτει το σερί των χαμένων βαθμών διασύροντας την Salernitana με 5-0. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Simone Inzaghi βρίσκεται πλέον στη 2η θέση του πρωταθλήματος στο -2 από τη συμπολίτισσα Milan έχοντας, ωστόσο, παιχνίδι λιγότερο. Έναν πόντο πίσω της βρίσκεται η Napoli, ενώ η Juventus όλο και ψαλιδίζει την διαφορά, ακολουθώντας στο -5 τους Nerazzurri.

Μοναδική απουσία για την Inter αποτελεί ο τιμωρημένος Nicolo Barella.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane
Inter (3-5-2): Handanovic – Skriniar, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Dzeko, Martinez

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *