Με δίδυμο Nat – Hendo ξανά στο Λονδίνο! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: West Ham vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: London Stadium
Ημερομηνία: 31.01.2021
Ώρα έναρξης: 18:30
Διαιτητής: Jon Moss

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Επιτέλους, πέντε εβδομάδες μετά την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα, το 0-7 επί της Crystal Palace, η Liverpool επέστρεψε στο Λονδίνο, στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, επικρατώντας εμφατικά με 1-3 της Tottenham του Jose Mourinho. Σήμερα, και πάλι στην πρωτεύουσα του νησιού, οι Reds θα παλέψουν για τη δεύτερη συναπτή νίκη, με στόχο βεβαίως την διατήρηση της επαφής με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Φυσικά, η ατυχία αναφορικά με τους τραυματισμούς συνεχίζει να υφίσταται για την ομάδα του Jurgen Klopp, ο οποίος θα κληθεί να παρατάξει το δίδυμο των Nat Phillips και Jordan Henderson στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Fabinho αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι με την City, σε μία βδομάδα από σήμερα, ενώ ο Joel Matip τραυματίστηκε, ίσως σοβαρά, στο Tottenham Hotspur Stadium και δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο επιστροφής του.

Αντίπαλος:

Η West Ham αποτελεί πιθανότατα την απόλυτη έκπληξη της σεζόν καθώς εντελώς αθόρυβα, και ενώ θεωρούταν εκ των φαβορί για να αποχαιρετήσει την Premier League, πραγματοποιεί την καλύτερη της εκκίνηση σε πρωτάθλημα από την σεζόν 1985-86, όταν και τερμάτισε 3η στη βαθμολογία στο -4 από την πρωταθλήτρια Liverpool και στο -2 από την συμπολίτισσα Everton.

Οι Hammers βρίσκονται, λοιπόν, στην 5η θέση της κατάταξης, δύο μόλις πόντους πίσω από την 4η Liverpool και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, ενώ με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις αποτελούν τη 2η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, πίσω μόνο από την τρομακτική Manchester City.

Μοναδική απουσία για την ομάδα του David Moyes είναι ο Arthur Masuaku.

Πιθανές εντεκάδες:

West Ham (4-2-3-1): Fabianski – Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell – Rice, Soucek – Bowen, Benrahma, Fornals – Antonio
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Henderson, Phillips, Robertson – Wijnaldum, Thiago, Jones – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *