Η Liverpool… πήρε μέτρα για τους τραυματισμούς: Γνωρίστε τον Dr Schlumberger

Σε μια προσπάθεια να βρει λύση στο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμών αλλά και αργής – σχετικά – αποκατάστασηςτους, η Liverpool προέβη στην πρόσληψη ενός σπουδαίου γιατρού, με τεράστια εμπειρία στο γερμανικό ποδόσφαιρο και με τετραετή συνεργασία με τον Jurgen Klopp.

Η κρίση των τραυματισμών που έπληξε φέτος τη Liverpool έχει αφήσει τον Jurgen Klopp με λίγες επιλογές, παίρνοντας του όχι απλά πολλούς, αλλά και κρίσιμους ποδοσφαιριστές. Εκτός των τραυματισμών, όμως, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση και εκνευρισμό στις τάξεις των φιλάθλων είναι η καθυστερημένη αποκατάσταση και οι υποπτροπές στους τραυματισμούς, που δείχνει ακριβώς την μέτρια αποκατάσταση που προηγήθηκε.

Ακολουθήστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter!

Στην προσπάθεια τους να βρουν λύση, οι Reds δημιούργησαν μια νέα θέση στο επιτελείο και προσέλαβαν τον Γερμανό γιατρό Dr Andreas Schlumberger. O 54χρονος επιστήμονας έχει συνεργαστεί με τον Klopp επί τέσσερα χρόνια στη Dortmund, έχει δουλέψει σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Γερμανίας, με τελευταία τη Schalke, καθώς και στην εθνική ποοσφαιρική ομοσπονδία.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η πρόσληψη του θα αλλάξει το κάδρο στο AXA Training Centre.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Liverpool:

«Η Liverpool προσέλαβε τον Dr Andreas Schlumberger ως επικεφαλής αποκατάστασης και απόδοσης. Ο νεοσύστατος ειδικός αυτός ρόλος θα υποστηρίζει και θα δουλεύει σε στενή συνεργασία με τους τρέχοντες επικεφαλής των τμημάτων απόδοσης, αποκατάστασης και του ιατρικού.

Ο Σλούμπεργκερ ενσωματώνεται στο επιτελείο της πρώτης ομάδας των Reds στο AXA Training Centre, από τη Schalke. Ο 54χρονος έρχεται μετά από σχεδόν ένα χρόνο στους Βασιλικούς Μπλε, όπου είχε τη θέση του επικεφαλής του τμήματος φυσικής κατάστασης και πρόληψης τραυματισμών.

Ο Γερμανός έχει προηγουμένως δουλέψει με τον Jurgen Klopp, περνώντας τέσσερις σεζόν στη Borussia Dortmund μεταξύ 2011 και 2015 ως προπονητής αποκατάστασης. Μετά την αποχώρηση του από το Signal Iduna Park, πήγε στη Bayern Munich σε παρόμοιο ρόλο, πριν μεταβεί στη Borussia Monchengladbach το 2017, την οποία υπηρέτησε για δυόμιση σεζόν πριν βρεθεί στη Schalke.

Επιπλέον, εξέτισε μια θητεία στην FC Nurnberg μεταξύ 2005 και 2008 και έχει δουλέψει με τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, υποστηρίζοντας τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες».

photo credits: getty images

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *