Η ομάδα των ανατροπών | Liverpool 3-1 Leicester: Match Review

Ανατροπή στο πρωτάθλημα, ανατροπή στο Europa League, τώρα ανατροπή και στο Κύπελλο! Η Liverpool βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από νωρίς με τη Leicester στο Anfield, αλλά με 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη (3-1) και μαζί την πρόκριση για τους «16» του Carabao Cup.

Επόμενο ματς για τους Reds το Σάββατο 30/9 (19:30) με την Tottenham στο Hotspur Stadium για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Η Leicester έβαλε δύσκολα στη Liverpool, όμως η ομάδα του Klopp έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με 3-1 στο Anfield και ταυτόχρονα την πρόκριση για τη φάση των «16» του Carabao Cup. Οι Reds αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινάει στο βασικό σχήμα και να περνάει εκτός στο 89ο λεπτό.

Οι «αλεπούδες», που βρίσκονται πλέον την Championship, αιφνιδίασαν από νωρίς τη Liverpool σκοράροντας μόλις στο 3ο λεπτό με τον McAteer.

Οι Reds έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για γκολ στο 11ο λεπτό με τους Jota και Elliott. Ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Coady απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Gakpo.

Η ομάδα του Klopp ήταν σαφώς ανώτερη και αφού σπατάλησε μπόλικες ευκαιρίες, κατάφερε να κάνει την ανατροπή με το… καλησπέρα στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Gakpo με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 στο 48ο λεπτό, ο Szoboszlai μπήκε στο 65ο λεπτό και πέντε λεπτά μετά με σουτ-τηλεφώνημα έξω από την περιοχή έκανε την ανατροπή (2-1) και το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Jota με υπέροχο τακουνάκι στο 89ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Kelleher; Jones (Bajcetic 79′), Quansah, Konate, Tsimikas (Chambers 90′); Endo, Elliott, Gravenberch (Szoboszlai 65′); Doak (Nunez 65′), Jota, Gakpo

Leicester: Stolarczyk; Souttar, Coady, Justin; Pereira, Choudhury, Casadei (Ndidi 57′), Albrighton (Fatawu 64′); Yunus (Dewsbury-Hall 65′), McAteer, Iheanacho (Daka 64′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *