Αυτές τις ανατροπές τις κάνει ΜΟΝΟ η Liverpool | Liverpool 4-3 Fulham: Match Review

Η Liverpool βρέθηκε να χάνει 3-2 στο Anfield από τη Fulham στο 80′, αλλά κατάφερε να κάνει (άλλη μια) αδιανόητη ανατροπή με 2 τρομερά γκολ σε 2 λεπτά, παίρνοντας τεράστια νίκη με 4-3 και βρίσκεται μόνη στη δεύτερη θέση και στο -2 από την κορυφή της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds την Τετάρτη 6/12 (21:30) με τη Sheffield United στο Bramall Lane για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Absolute scenes! Το late drama της Liverpool δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Γιατί πολύ απλά κανείς δεν το κάνει όπως εκείνη.

Η Fulham έβαλε δύσκολα στη Liverpool και στο 80′ οι Reds έχαναν 3-2 μέσα στο Anfield, αλλά Endo και Alexander-Arnold έφεραν τα πάνω-κάτω με γκολάρες μέσα σε δύο λεπτά στο φινάλε, ολοκληρώνοντας μια αδιανόητη ανατροπή (4-3) σε ένα από τα πιο παρανοϊκά ματς της σεζόν στην Premier League.

Με το πέρας της 14ης αγωνιστικής, η Liverpool είναι μόνη στη 2η θέση με 31 βαθμούς και στο -2 από την πρωτοπόρο Arsenal (33 β.), έχοντας από κάτω τη Manchester City (3η θέση, 30 β.) και την Aston Villa (4η θέση, 29 β.).

Ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός από τα πρώτα λεπτά, οι Reds ξεκίνησαν φορτσάτοι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20ό λεπτό με ασύλληπτη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Alexander-Arnold, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Leno, η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα της Fulham, με αποτέλεσμα το γκολ να χρεωθεί ως… αυτογκόλ. Όπως και να έχει, το 1-0 ήταν γεγονός.

Ωστόσο, η Fulham απάντησε άμεσα με τον πρώην Red, Harry Wilson, να ισοφαρίζει από κοντά σε 1-1 στο 24ο λεπτό.

Η Liverpool πήρε εκ νέου το προβάδισμα με μια ασύλληπτη γκολάρα του Mac Allister (το πρώτο του τέρμα με τους Reds) που θα τη θυμάται για καιρό. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο στην άμυνα της Fulham, βρέθηκε αρκετά έξω από την περιοχή και δοκίμασε έναν… κεραυνό που κατέληξε κι αυτή στο παραθυράκι του Leno, κάνοντας το 2-1 στο 38ο λεπτό.

Και πάλι, όμως, η Fulham είχε απάντηση. Στο 45+3′, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Jimenez έπιασε την κεφαλιά και ο Tete από κοντά έκανε το 2-2.

Η Liverpool θα μπορούσε να είχε πάει στα αποδυτήρια με τρίτο γκολ, αλλά ο Leno απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Salah.

Η… τρέλα συνεχίστηκε και στο δεύτερο 45λεπτο. Οι Reds έχασαν σωρεία ευκαιριών, με αποκορύφωμα στο 53ο λεπτό όταν ο Nunez σημάδεψε από κοντά το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ. Και όσο περνούσε η ώρα η Fulham ανοιγόταν και κατάφερε να κάνει τη ζημιά στους Reds. Στο 80ό λεπτό ο Reed κέρδισε στον αέρα τον Τσιμίκα και νίκησε από κοντά με κεφαλιά τον Kelleher για το 3-2.

Αλλά η Liverpool δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε. Έκανε το αδιανόητο, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε δύο λεπτά και έφερε τα πάνω-κάτω!

Ο Endo στο 87ο λεπτό με ένα τρομερό φαλτσαριστό πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής ισοφάρισε σε 3-3 και ένα λεπτό αργότερα, ο Τσιμίκας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Alexander-Arnold κι αυτός με δυνατό δεξί σουτ… σήκωσε στο πόδι το Anfield, υπογράφοντας μια παρανοϊκή ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό 4-3!


Οι συνθέσεις

Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold, Matip (Konate 69′), Van Dijk, Tsimikas; Mac Allister (Gomez 65′), Szoboszlai (Gakpo 65′), Gravenberch (Endo 83′); Salah, Diaz, Nunez

Fulham: Leno; Tete (Castagne 75′), Ream, Bassey, Robinson; Reed (Vinicius 90′), Palhinha; Wilson (Willian 62′), Pereira (Cairney 62′), Iwobi (De Cordova-Reid 75′); Jimenez

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *