Πέρασε από το Bramall Lane και παραμένει σε τροχιά τίτλου | Sheffield United 0-2 Liverpool: Match Review

H Liverpool δεν πιέστηκε ιδιαίτερα απέναντι στη Sheffield United, επικράτησε σβηστά με 2-0 στο Bramall Lane χάρη σε γκολ των van Dijk-Szoboszlai και παρέμεινε στο -2 από την κορυφή της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds το Σάββατο 9/12 (14:30) με την Crystal Palace στο Selhurst Park για την 16η αγωνιστική της Premier League.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το τρομερό 4-3 με τη Fulham, η Liverpool ταξίδεψε μεσοβδόμαδα στο Bramall Lane για να αντιμετωπίσει τη Sheffield United, η οποία δυσκόλεψε τους Reds αλλά η ομάδα του Klopp κατάφερε να φύγει με το τρίποντο (0-2) και να επιστρέφουν στις εκτός έδρας νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Μετά και την 15η αγωνιστική, η Liverpool παρέμεινε μόνη στη 2η θέση με 34 βαθμούς και στο -2 την πρωτοπόρο Arsenal (36 β.), έχοντας από κάτω την Aston Villa (3η θέση, 32 β.) και τη Manchester City (4η θέση, 30 β.).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι και στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης είχαν την πρώτη και μοναδική τους ευκαιρία, αλλά ο McAtee δεν κατάφερε να νικήσει τον Kelleher από θέση βολής.

Οι Reds ανέβασαν ρυθμούς μετά το μισάωρο και στο 37ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Ο Alexander-Arnold εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο van Dijk έπιασε το δυνατό σουτ από κοντά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η ομάδα του Klopp συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι, προσπάθησε να απειλήσει, αλλά ο Salah νικήθηκε από τον Foderingham στο 56ο λεπτό, ενώ ο τερματοφύλακας της Sheffield είπε όχι και στον Nunez στο 77ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι δεν κάθισαν πίσω, έψαξαν το γκολ ισοφάρισης, αλλά ο Szoboszlai στις καθυστερήσεις τελείωσε οριστικά το παιχνίδι, υπογράφοντας το τελικό 0-2 μετά από ασίστ του Nunez.


Οι συνθέσεις

Sheffield United: Foderingham; Ahmedhodzic, Trusty, Robinson; Souza, Bogle, McAtee, Hamer, Brooks; Osula, Archer

Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Gomez; Endo, Szoboszlai, Mac Allister (Jones 59′); Salah (Elliott 67′), Gakpo (Gravenberch 86′), Diaz (Nunez 67′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *