Από πεντάρα σε τεσσάρα | Liverpool 4-1 Chelsea: Match Review

Η Liverpool μοιάζει ασταμάτητη αυτή την περίοδο, διέλυσε και την Chelsea με 4-1 στο Anfield και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή της Premier League, ανεβαίνοντας στο +5 από Manchester City και Arsenal.

Επόμενο ματς για τους Reds την Κυριακή 4/2 (18:30) με την Arsenal στο Emirates για την 23η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool δεν αστειεύεται. Δείχνει ότι θέλει τον τίτλο λυσσασμένα. Και θα κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει.

Οι Reds πραγματοποίησαν άλλη μία εκκωφαντική εμφάνιση απέναντι στην Chelsea και χωρίς να ζοριστεί, πήρε θριαμβευτική νίκη με 4-1 στο Anfield με 4 διαφορετικούς σκόρερ (Jota, Bradley, Szoboszlai, Diaz) και τον Nunez να μετράει 4 δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι (Nunez στιγμή).

Μετά και την 22η αγωνιστική, οι Reds στρογγυλοκάθισαν στην κορυφή, φτάνοντας τους 51 βαθμούς και βρίσκονται στο +5 από Manchester City (με ματς λιγότερο οι Citizens) και Arsenal (46 β.) – την οποία Arsenal θα αντιμετωπίσει η Liverpool την επόμενη αγωνιστική (4/2) στο Emirates.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Liverpool ο Bradley. Ο νεαρός Βορειοιρλανδός πέτυχε γκολ (το 2-0 στο 39ο λεπτό) αλλά μοίρασε και ασίστ στον Szoboszlai στο 3-0 (65′) και στην επιστροφή του από τον δανεισμό του, έδειξε πως είναι το μέλλον στους Reds.

Για να φτάσουμε όμως εκεί είχε προηγηθεί το άκρως κυριαρχικό πρώτο ημίχρονο της Liverpool, με τον Jota να ανοίγει το σκορ στο 23′ με παλικαρίσιο γκολ και τον Nunez να έχει το πρώτο δοκάρι από τα 4 της βραδιάς.

Στο δεύτερο μέρος οι Λονδρέζοι πήραν μέτρα στο γήπεδο δημιούργησαν τις πρώτες τους ουσιαστικές ευκαιρίες και κατάφεραν να σκοράρουν με ωραία ενέργεια του Nkunku για το 3-1.

Ο Nunez σημάδεψε ακόμη τρεις φορές το δοκάρι, τέσσερις στο παιχνίδι και δέκα συνολικά στην Premier League, περισσότερες φορές απ’ οποιονδήποτε άλλον φέτος. Παρόλα αυτά στο 79ο λεπτό έκανε σε σωστό χρόνο την πάσα στον Diaz, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Bradley (Alexander-Arnold 68′), Konate, Van Dijk, Gomez (Robertson 68′); Mac Allister, Szoboszlai (Elliott 68′), Jones (Clark 82′); Jota (Gakpo 68′), Diaz, Nunez

Chelsea: Petrovic; Disasi, Silva, Badiashile, Chilwell (Gusto 46′); Caicedo (Chukwuemeka 66′), Enzo, Gallagher (Nkunku 46′); Madueke (Mudryk 46′), Sterling, Palmer (Casadei 86′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *