Ανακοίνωσε μεγάλη συνεργασία με EA Sports η Liverpool!

Η Liverpool συμφώνησε για μια νέα μακροπρόθεσμη συνεργασία με την EA Sports πριν από την κυκλοφορία του FIFA 20, για να φέρει τους φιλάθλους μας σε όλο τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα. 

Οι Reds είχαν προηγουμένως συμβόλαιο με την Konami και ήταν μία από τις ομάδες του Pro Evolution Soccer, αλλά αυτό έληξε στα τέλη Ιουνίου καθώς η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με την Manchester United.

Πλέον αναμένεται να δούμε ανανεωμένα χαρακτηριστικά για τους Reds στο FIFA 20, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο διευθύνων σύμβουλος και κύριος εμπορικός διευθυντής της Liverpool, Billy Hogan, εξήγησε το κίνητρο της ομάδας για την ένταξη της στην EA Sports.

«Τόσο στο γήπεδο, όσο κι έξω από αυτό, πάντα αναζητούμε νέους τρόπους να φέρουμε τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα που αγαπούν. Η συνεργασία μας με την EA Sports θα μας δώσει τη δυνατότητα να δώσουμε στους φιλάθλους μας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστούν με την Liverpool μέσω του καινοτόμου και συναρπαστικού κόσμου των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε τα επόμενα χρόνια».

Είναι μια συμφωνία που θα επιφέρει κέρδη και την ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας μας να ζήσουν μέσα από το Video Game την ατμόσφαιρα του Anfield και τη ζωή στην Liverpool, μέσα από τις πολλές, διαφορετικές επιλογές δυνατοτήτων που δίνει η EA Sports.

*στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου μπορείτε να δείτε το πως θα είναι το Anfield στο FIFA 20.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *