Άνετη νίκη με σόου Salah-Τσιμίκα | Liverpool 3-0 Brentford: Match Review

Η Liverpool έκλεισε τις κακές παρενθέσεις με Luton και Toulouse, επικράτησε άνετα με 3-0 της Brentford στο Anfield, με πρωταγωνιστές τους Mo Salah (2 γκολ) και Κώστα Τσιμίκα (2 ασίστ) και μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από την κορυφή της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds, μετά το international break, το Σάββατο 25/11 (14:30) με τη Manchester City στο Etihad για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Επέστρεψε στις νίκες με εξαιρετικό Κώστα Τσιμίκα η Liverpool και εξακολουθεί να κυνηγά τη Manchester City.

Ο Greek Scouser μοίρασε δύο ασίστ, ο Salah πέτυχε δύο γκολ, ο Jota έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και οι Reds επικράτησαν εύκολα με 3-0 της Brentford στο Anfield για τη 12η αγωνιστική της Premier League.

Πλέον, η Liverpool είναι ισόβαθμη με την Arsenal (27 β.) και βρίσκεται στο -1 από τη City μετά το αδιανόητο 4-4 χτες με την Chelsea στο Stamford Bridge.

Η Brentford απείλησε πρώτη με το σουτ του Mbeumo στο 18′ μετά το λάθος του Edo και οι γηπεδούχοι απάντησαν με… δύο ακυρωμένα γκολ. Ο Nunez έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 22ο λεπτό, το ίδιο έκανε και πέντε λεπτά αργότερα, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ήταν εκτεθειμένος.

Στο 32ο λεπτό οι «Μέλισσες» άγγιξαν το 1-0, με τον Alisson να λέει «όχι» στο τετ α τετ με τον Mbeumo και τον Salah να τις… τιμωρεί επτά λεπτά μετά. Ο Nunez έσπασε στον Αιγύπτιο κι αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Mo θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά αστόχησε από καλή θέση.

Ό,τι δεν έκανε σε αυτό το σημείο πάντως, το έκανε στο 62ο λεπτό. Ο Τσιμίκας με ωραία κούρσα πρόλαβε την μπάλα στη γραμμή και με προβολή χάρισε… μισό γκολ στον Salah ο οποίος με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη.

Ο Τσίμι φυλούσε και μια ασίστ για τον Jota στο 74ο λεπτό, με τον Πορτογάλο να σκοράρει με τρομερό σουτ και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Quansah 90′), Matip, Van Dijk, Tsimikas; Endo, Gakpo (Elliott 83′), Szoboszlai (McConnell 90+3′); Salah, Nunez, Jota (Diaz 83′)

Brentford: Flekken; Ajer, Collins, Pinnock; Mee, Roerslev (Ghoddos 72′), Norgaard, Jensen (Yarmoliuk 72′), Janelt; Mbeumo, Wissa (Maupay 72′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *